dgknltrk Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 1 ay önce bilgisayar topladım. Windows'u etkinleştirmek istiyorum ama fiyatı çok yüksek. Ucuza lisans satın alabileceğim güvenilir bir site var mı?
1 ay önce bilgisayar topladım. Windows'u etkinleştirmek istiyorum ama fiyatı çok yüksek. Ucuza lisans satın alabileceğim güvenilir bir site var mı?
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 27 Temmuz 2023 #2 Sağlam lisans.
Gunruy Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 41 Çözümler 2 27 Temmuz 2023 #3 şahsi tavsiyem; Pinti Store - PttAVM.com Gunruy dedi: Şahsi tavsiyem; Pinti Store - PttAVM.com Genişletmek için tıkla... Satın alımı yaparken telefon numaranıza ve e-posta adresinize dikkat edin WhatsApp üzerinden bot mesaj olaarak gönderiyor genelde.
şahsi tavsiyem; Pinti Store - PttAVM.com Gunruy dedi: Şahsi tavsiyem; Pinti Store - PttAVM.com Genişletmek için tıkla... Satın alımı yaparken telefon numaranıza ve e-posta adresinize dikkat edin WhatsApp üzerinden bot mesaj olaarak gönderiyor genelde.
A Alp355 Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 40 27 Temmuz 2023 #4 dgknltrk dedi: 1 ay önce bilgisayar topladım. Windows'u etkinleştirmek istiyorum ama fiyatı çok yüksek. Ucuza lisans satın alabileceğim güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş önceden PTT AVM'den alıp kullandığını söylemişti.
dgknltrk dedi: 1 ay önce bilgisayar topladım. Windows'u etkinleştirmek istiyorum ama fiyatı çok yüksek. Ucuza lisans satın alabileceğim güvenilir bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş önceden PTT AVM'den alıp kullandığını söylemişti.