Ucuza Xbox Game Pass almak

Makaleler
18
Yer
İzmir
Şu an hesabımda aktif Game Pass üyeliğim yok, uzun zamandır da almadım. 3 adet 1 yıllık EA Play alsam, 6 aylık Xbox Live Gold alsam, bu kodları aktifleştirdikten sonra Discord'un verdiği 2 aylık hediye kuponunu kullansam 18+2 ay üyelik alabilir miyim? Araştırırken Dh'de birkaç üye "
2 tane 6 aylik Live Gold ve 1 tane Ultimate aldik. Normalde 13 aylik Ultimate donusmesi gerekiyordu değil mi? Ancak 2 adet 6 aylik Gold ikişer ay Ultimate verdi toplam 4 Ultimate, 1 tane kendi aldigimiz Ultimate ile Total'de 5 aylik Ultimate dönüştü. Ne yapabiliriz neden boyle bir şey oldu yardimci olursaniz cidden cok sevinirim." şeklinde sorunla karşılaşmış. Bu sorunla karşılaşır mıyım?

Daha önce Xbox Game Pass kullanılan hesapta Discord'un verdiği kod kullanılamaz.

18 ay olmaz. EA Play dönüştükten sonra 6 aylık Gold iki ay olarak dönüşerek eklenir.
Sorun yaşayanlar büyük ihtimalle aktif üyelikleri sonlanmadan aldıkları için sorun yaşamışlardır.
Ben 3 yıllık Gold alarak yapmıştım. Gold üyeliğini yaptıktan sonra üyelikler kısmında zaten Ultimate'e yükseltme seçeneği çıkıyor.

@bloodiron9 EA Play ile yapmamı önermiyorsun yani. Direkt olarak 2 tane 6 aylık Xbox Live Gold alarak mı yapayım? Neden 6 aylık Gold 2 ay olarak dönüşüyor? 6 ay olarak dönüşmesi lazım değil mi?

Yok önermemek değil. İkisini birlikte almak olmaz. Biri önce dönüşeceği için diğeri 3'te 1'i oranında eklenir. Hangisi ucuza gelirse onunla yaparsın.
Dediğim gibi muhtemelen aktif üyeliği olduğu için olmuştur. Ben ve burada forumda bu şekilde epey yapan var. Tek dikkat edilmesi gereken aktif üyeliğin olmayacak.

@bloodiron9 diyelim ki EA Play ile aldım üyeliği. 12 ay sonra Xbox Live denersem olur mu? Bir de, 36 aylık EA Play alıp 12 ay Ulitmate'e dönüştükten sonra yine 36 aylık EA Play alabilir miyim?

Yükseltme olayını kaldırmazlarsa 12 ay sonra üyelik bittiğinde olur.
12 ay içinde alırsan yine daha az şekilde eklenir büyük ihtimalle. EA Play ne şekilde dönüşüyor onu tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…