jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 13 Ekim 2021 #11 AEGONN dedi: Dediğinizi tam olarak anlayamadım hocam ama hesabınızda deneme sürümü vs hiçbir üyelik olmasın ilk başta. Bütün işlemleri yaptıktan sonra elinizde başka kod varsa girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim para ödemeden deneme süresi veriyor ya 14 gün (biri söyledi 14 gün veriyor diye hiç denemedim eğer gerçekten varsa öyle bir şey) Para ödemeden aldığımızda o 1 yıllık Live Gold'un üstüne mi ekleniyor 12 ay 14 gün gibi. Ilk hesabı acip Ultimate'yi alinca veriyormuş 14 günü.
AEGONN dedi: Dediğinizi tam olarak anlayamadım hocam ama hesabınızda deneme sürümü vs hiçbir üyelik olmasın ilk başta. Bütün işlemleri yaptıktan sonra elinizde başka kod varsa girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim para ödemeden deneme süresi veriyor ya 14 gün (biri söyledi 14 gün veriyor diye hiç denemedim eğer gerçekten varsa öyle bir şey) Para ödemeden aldığımızda o 1 yıllık Live Gold'un üstüne mi ekleniyor 12 ay 14 gün gibi. Ilk hesabı acip Ultimate'yi alinca veriyormuş 14 günü.
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #12 jurisz dedi: Demek istediğim para ödemeden deneme süresi veriyor ya 14 gün (biri söyledi 14 gün veriyor diye hiç denemedim eğer gerçekten varsa öyle bir şey) Para ödemeden aldığımızda o 1 yıllık Live Gold'un üstüne mi ekleniyor 12 ay 14 gün gibi. Genişletmek için tıkla... Bana vermemişti hocam. Deneme sürümü diye de bir şey duymadım açıkçası ama vardır belki.
jurisz dedi: Demek istediğim para ödemeden deneme süresi veriyor ya 14 gün (biri söyledi 14 gün veriyor diye hiç denemedim eğer gerçekten varsa öyle bir şey) Para ödemeden aldığımızda o 1 yıllık Live Gold'un üstüne mi ekleniyor 12 ay 14 gün gibi. Genişletmek için tıkla... Bana vermemişti hocam. Deneme sürümü diye de bir şey duymadım açıkçası ama vardır belki.
jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 13 Ekim 2021 #13 AEGONN dedi: Bana vermemişti hocam. Deneme sürümü diye de bir şey duymadım açıkçası ama vardır belki. Genişletmek için tıkla... Anladım herhalde arkadaş salladı biraz yardımın için çok teşekkür ederim bu arada.
AEGONN dedi: Bana vermemişti hocam. Deneme sürümü diye de bir şey duymadım açıkçası ama vardır belki. Genişletmek için tıkla... Anladım herhalde arkadaş salladı biraz yardımın için çok teşekkür ederim bu arada.
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #14 jurisz dedi: Anladım herhalde arkadaş salladı biraz yardımın için çok teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
jurisz dedi: Anladım herhalde arkadaş salladı biraz yardımın için çok teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.