Ucuza Xbox Gamepass nereden alınır?

poyraztadic

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Malum GamePass ücretleri pahalanmış. Bana itemsatış, gamesatış gibi sitelerden ucuza GamePass paketleri önerir misiniz? Ve güvenilir mi? Arkadaşlarımla Online FC 24 oynayacağım.

Paketi internette kendin arastirsan bulursun zaten 2 dkka da ama guvenilir ya da garantili olacaginin kesinligini kimsenin vermesini bekleme.
Game Pass zaten ucuz bir şey almisken tam garantili tam kendine ait bir şey al ki endisen olmasin.

Selam arkadaşlar. Malum Game Pass ücretleri pahalanmış. Bana İtemsatış, GameSatış gibi sitelerden ucuza Game Pass paketleri önerir misiniz? Ve güvenilir mi? Arkadaşlarımla Online FC 24 oynayacağım.

Hocam isterseniz 3 aylık key 125 TL link atmak sıkıntı mı bilmediğimden atamıyorum. Geçen ay benim arkadaşım almıştı beraber Forza oynamak için. Kodu kullanabilmek için tek gerekli işlem konumu Amerika olan bir Microsoft hesabı açmak, sonrasında geri Türkiye yapabilirsiniz, sizin için sıkıntı mı bilmiyorum.

Link atabilirsiniz hocam. Güvenilir ve online oynanıyor derseniz sıkıntı yok, alabilirim.

Link atabilirsiniz hocam. Güvenilir ve Online oynanıyor derseniz sıkıntı yok, alabilirim.

Oynanıyor hocam hiçbir sıkıntısı yok aldığınızda kodu otomatik teslim ediyor site ve yanında bir Note sitesinin linki veriliyor orada da talimatlar yer alıyor. (yeni açacağınız Microsoft hesabının ülkesi, posta kodu vb gibi) ona göre açıp verilen kodu aktifleştiriyorsunuz bir sıkıntısı olmuyor. Bu da linki; Microsoft Oyunları Forza Horizon 5 Al - Sat | İtemsatış
Herhangi birini alabilirsiniz isteğinize göre.

PC için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…