Ucuzbudur.com Dualsense ithalatçı garantisi güvenilir mi?

etip3d

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ucuzbudur.comdan ithalatçı garantili DualSense almayı düşünüyorum. İleride drift vb. problemle karşılaşırsam diye garantinin güvenilir olması benim için önemli. Daha önce bu siteden DualSense veya PS4, PS5 alan varsa bilgilendirebilir mi?

Ürün linki

Site güvenilirdir, yıllardır piyasada var, ürün orijinal gelir. O konuda şüphen olmasın.Ancak ithalatçı garantisi konusu biraz şans işi.

İthalatçı garantisi, ithal eden şirketin bu ürünün garantisi benim demesidir. Garanti konusunda hassas biriyseniz, bilkom garantili bakmanızı tavsiye ederim.

İthalatçı garantisi, ithal eden şirketin bu ürünün garantisi benim demesidir. Garanti konusunda hassas biriyseniz, Bilkom garantili bakmanızı tavsiye ederim.

Bilkom garantili olanlar 4500'den başlıyor. Garanti için üstüne 1000-1500 eklemek ne kadar mantıklı bilemiyorum, ürünün fiyatının yarısı neredeyse. 20-30 bin liralık bir alet olsa gözümü kırpmadan koyardım üstüne ama 3000TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…