Ucuzcu sitelere güveniyor musunuz?

randomname1234

Decapat
İşim görülsün deyip başka başka sitelerden parçaları ucuza mı toplarsınız? Yoksa 3-5 fazla verip hepsini aynı siteden Vatan'dan falan mı alırsınız?

Yurtdışından parça getirmek için gümrük vergisi ve uzun bir bekleme süresi gerektiğinden insanlar çok fazla uğraşmamak için Vatan gibi teknoloji marketlerinden alışveriş yapar.Ben olsaydım Türkiyeden alırdım yurtdışında çok fazla uğraşmazdım.

Vatan Bilgisayar'dan ucuz da olsa almam. Benim başım yandı bir kez. Inventus tercihim olur her zaman. Farklı bir kaç site daha var hem güvenilir hem de ucuz olan. Alacağım ürüne göre onları da tercih edebilirim.

Teknobiyotige bulaşmayın, facebook ta youtube da yorumlara ukala ve alaycı cevap veriyorlar.
Çalışanları bir baltaya sap olamamış, vasıfsız insanlardan seçilmiş bence.

Paranız ile rezil olmak istemiyorsanız en azından bir yerde şubesi olan, müşteri hizmetlerinin düzgün olduğu eli yüzü adı bilindik sitelerden alışveriş yapmak daha iyidir.Birisi güvenirim dedi diye yada takipçisi çok olan bir youtube sayfası "sorun çıkmaz kardeşim" dedi diye paranızı çöpe atmayın düşünebilen varlıklarız, çok şükür kör kuyuya inilmez inmeden öncede en azından taş atılır ne kadar derin (güvenilir) diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…