fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 9 Ekim 2021 #11 İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek ürününü Joy Market mağazasından Satın Al! İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek Satın Al. Joy Market mağazasından hemen al. www.gamesatis.com Evet site içi mağazalar.
İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek ürününü Joy Market mağazasından Satın Al! İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek Satın Al. Joy Market mağazasından hemen al. www.gamesatis.com Evet site içi mağazalar.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ekim 2021 #12 fiu dedi: İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek ürününü Joy Market mağazasından Satın Al! İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek Satın Al. Joy Market mağazasından hemen al. www.gamesatis.com Evet site içi mağazalar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bilmiyordum gamesatış gibi yerlerde site içi mağazalar olduğunu. Şimdi baktıkça gördüm. Tekrardan teşekkür ederim. Çok işime yarayacak.
fiu dedi: İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek ürününü Joy Market mağazasından Satın Al! İstediğiniz 3 Oyun + Garanti+ Sınırsız Destek Satın Al. Joy Market mağazasından hemen al. www.gamesatis.com Evet site içi mağazalar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bilmiyordum gamesatış gibi yerlerde site içi mağazalar olduğunu. Şimdi baktıkça gördüm. Tekrardan teşekkür ederim. Çok işime yarayacak.
burakol1 Megapat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #13 Buralardan alıcağınıza platiden alın hem sıkıntı olduğunda düzeltiyorlar. Bunlar da oralardan alıyor sorun olduğunda kemküm yapıyor çoğu.
Buralardan alıcağınıza platiden alın hem sıkıntı olduğunda düzeltiyorlar. Bunlar da oralardan alıyor sorun olduğunda kemküm yapıyor çoğu.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ekim 2021 #14 burakol1 dedi: Buralardan alıcağınıza platiden alın hem sıkıntı olduğunda düzeltiyorlar. Bunlar da oralardan alıyor sorun olduğunda kemküm yapıyor çoğu. Genişletmek için tıkla... O an ki kurdan çekiyodur sanırım TL kart bile olsa. Ekstra bi ücret yok sanırım orada doğru mudur ?
burakol1 dedi: Buralardan alıcağınıza platiden alın hem sıkıntı olduğunda düzeltiyorlar. Bunlar da oralardan alıyor sorun olduğunda kemküm yapıyor çoğu. Genişletmek için tıkla... O an ki kurdan çekiyodur sanırım TL kart bile olsa. Ekstra bi ücret yok sanırım orada doğru mudur ?
burakol1 Megapat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #15 Genzonzi dedi: O an ki kurdan çekiyordur sanırım TL kart bile olsa. Ekstra bir ücret yok sanırım orada doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Aynen anlık kura bağlı Turkish bank yapınca 1 2 TL fazlalılaşıyordu ücret. Bir sıkıntı olduğunda verin eksiyi adam mezardan çıkıp gelir yazar.
Genzonzi dedi: O an ki kurdan çekiyordur sanırım TL kart bile olsa. Ekstra bir ücret yok sanırım orada doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Aynen anlık kura bağlı Turkish bank yapınca 1 2 TL fazlalılaşıyordu ücret. Bir sıkıntı olduğunda verin eksiyi adam mezardan çıkıp gelir yazar.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ekim 2021 #16 burakol1 dedi: Aynen anlık kura bağlı Turkish bank yapınca 1 2 TL fazlalılaşıyordu ücret. Bir sıkıntı olduğunda verin eksiyi adam mezardan çıkıp gelir yazar. Genişletmek için tıkla... tamamdır kral bakalım 1 yola başvuracağım.
burakol1 dedi: Aynen anlık kura bağlı Turkish bank yapınca 1 2 TL fazlalılaşıyordu ücret. Bir sıkıntı olduğunda verin eksiyi adam mezardan çıkıp gelir yazar. Genişletmek için tıkla... tamamdır kral bakalım 1 yola başvuracağım.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 9 Ekim 2021 #17 ErenAydn35 dedi: Merhaba. Instagram'da gezerken karsıma bir site çıktı biraz araştırdım sitelerine girdim ve oyunların çok ucuz olduğunu gördüm. Sizce site dolandırıcı mı yoksa alınır mı kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ben 3 TL'ye aynı oyunu satıyorum onlar 25 TL'ye. Güvenilir ama 10 kat pahalı. Fark bu.
ErenAydn35 dedi: Merhaba. Instagram'da gezerken karsıma bir site çıktı biraz araştırdım sitelerine girdim ve oyunların çok ucuz olduğunu gördüm. Sizce site dolandırıcı mı yoksa alınır mı kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ben 3 TL'ye aynı oyunu satıyorum onlar 25 TL'ye. Güvenilir ama 10 kat pahalı. Fark bu.