Öncelikle selamlar. Steam'de oyun fiyatları uçmuş durumda. Bence ucuza kapatabilir miyim diye site gezmeye başladım. Karşıma böyle bir site ve paket çıktı. Fiyatı çok düşük içindeki oyunlara göre. Sizce güvenilir mi, alışveriş yapılır mı?
Paketteki Oyunlar; Call Of Duty Modern Warfare 2, Modern Warfare 3, Modern Warfare Remastered, WWII, Ghosts, Advanced Warfare, Infinite Warfare, Black Ops 3, Ek Ödeme İle Modern Warfare 2023 Alabilirsiniz. Hemen Call Of Duty Paketi satın alarak
Kanka zamanında burdan forza 5 almıştım xbox hesabı şeklinde veriyorlar, 3 güne bir hesabın şifresi değişyor sana da kimse şifreyi yazmıyor kendin sormak zorundasın sorduğunda bazen 3-4 saat sonra yanıt veriyor falan değmez yani. En son buranın bi adminiyle birbirimize ana avrat sövüyoduk.
Kanka zamanında burdan forza 5 almıştım xbox hesabı şeklinde veriyorlar, 3 güne bir hesabın şifresi değişyor sana da kimse şifreyi yazmıyor kendin sormak zorundasın sorduğunda bazen 3-4 saat sonra yanıt veriyor falan değmez yani. En son buranın bi adminiyle birbirimize ana avrat sövüyoduk.