YTPsinan Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Adamlar öyle satıyor dostum ne niyesi? Dolandırıcılık işte. Genişletmek için tıkla... Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur.
Kaan Diktaş dedi: Adamlar öyle satıyor dostum ne niyesi? Dolandırıcılık işte. Genişletmek için tıkla... Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur.
Sameett Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray) MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #12 YTPsinan dedi: Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben sana vereyim istediğin bir oyunu bedavaya. Sameett dedi: Virüs çıkmaz merak etme sadece offline şekilde oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla...
YTPsinan dedi: Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ben sana vereyim istediğin bir oyunu bedavaya. Sameett dedi: Virüs çıkmaz merak etme sadece offline şekilde oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla...
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 11 Mart 2024 #13 YTPsinan dedi: Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dostum Epic Games indirimlerinde GTA 5 kupon ile 160 TL'ye kadar düşüyor nesi pahalı böyle bir oyun için?
YTPsinan dedi: Ben bir denerim ama yani güncel fiyatlar çok pahalı verirler inşallah virüs çıkmasa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dostum Epic Games indirimlerinde GTA 5 kupon ile 160 TL'ye kadar düşüyor nesi pahalı böyle bir oyun için?
N ninno35 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #14 YTPsinan dedi: GTA 5 fiyatları stem, Epic Games vb. sitelerde çok pahalı. GTA 5'i Ucuzgames'de çok ucuza 90 TL'ye ucuz olması beni şaşırttı. İlk defa alışveriş yapacağım. GTA 5 alan yardımcı olabilir mi? Adamların Instagram da bayağı takipçileri var. Genişletmek için tıkla... Mart içinde sormuşsun soruyu, Eylül'e girdik. Sorun yaşadın mı yoksa Mart'dan beri oynuyor musun? Sameett dedi: Ben sana vereyim istediğin bir oyunu bedavaya. Genişletmek için tıkla... Mümkünse ben bi fifa 21 alırım Son düzenleme: 1 Eylül 2024
YTPsinan dedi: GTA 5 fiyatları stem, Epic Games vb. sitelerde çok pahalı. GTA 5'i Ucuzgames'de çok ucuza 90 TL'ye ucuz olması beni şaşırttı. İlk defa alışveriş yapacağım. GTA 5 alan yardımcı olabilir mi? Adamların Instagram da bayağı takipçileri var. Genişletmek için tıkla... Mart içinde sormuşsun soruyu, Eylül'e girdik. Sorun yaşadın mı yoksa Mart'dan beri oynuyor musun? Sameett dedi: Ben sana vereyim istediğin bir oyunu bedavaya. Genişletmek için tıkla... Mümkünse ben bi fifa 21 alırım