Ucuzgames Valorant random hesap alınır mı?

Talha2344

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi, ucuzgames Valorant random hesap alınır mı? Acaba diğer konularda baktığımda ucuzgames'in oyun satma konularında güvenilir olduğunu gördüm ama bu random hesap için aynı mı bilemedim. Sorduğumda, bir hesabı tek kişiye sattıklarını, eğer tespit edersek başka birinin hesaba girdiğini, değişim olacağını ve 48 saat içerisinde ban yersek hesap satmadan dolayı yine değişim olacağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size olsaydınız hangisini alırdınız? Ucuzgames yüksek takipçili bilinir güvenilir bir site. Ama diğeri için aynısını söyleyemem.

Hesap almanızı önermiyorum sadece çok nadir mailli çıkıyor ve pasif çıkıyor.

Ben bayağı bir takas işleriyle uğraştım hesap al sat falan random hesaplar sadece para israfı olarak görüyorum yaklaşık 1klık falan takas falan yapmışımdır 1 tane falan mailli çıktı oda sadece pistolunde karakter skinleri vardı.

Hesap almanızı önermiyorum sadece çok nadir mailli çıkıyor ve pasif çıkıyor.

Ben bayağı bir takas işleriyle uğraştım hesap al sat falan random hesaplar sadece para israfı olarak görüyorum yaklaşık 1klık falan takas falan yapmışımdır 1 tane falan mailli çıktı oda sadece pistolunde karakter skinleri vardı.
bana geldi valla şansıma gelmiş heralde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı