UcuzOyuncun'dan BF1 alınır mı?

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Normalde böyle sayfalar güvenli değil biliyorum ama bu seferki bayağı ucuz, 5 TL'ye şans denenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 tl denenir de ya banlı hesap falandır ya da tat alamazsın 10 kişiye satarlar.

Hesap şeklinde veriyorlar ve hesap şeklinde ne kadar güvenilir olur bilemiyorum şansını dene derim sonuçta 5 TL ve kaybedeceğin 5 TL olur. Tabi senin seçimin.

Merhaba hocam.
Genelde böyle siteler çalıntı hesap sattığından, güvenmemenizi tavsiye ederim. Bir bakıyorsunuz yarın hesap yok bir bakıyorsunuz 3 hafta sonra. Eğer değişim garantisi gibi bir garantileri yoksa pek ılımlı bir teklif değil.

Normalde böyle sayfalar güvenli değil biliyorum ama bu seferki bayağı ucuz, 5 TL'ye şans denenir mi?
Bende 5 TL'ye bir hesap aldım. 1 yıl önce. Aldığım hesabın şifresi sürekli değişiyordu, ben de yenisini istiyordum. Satın aldığım kişi sürekli yeni hesap veriyor. En son bir tane hesap verdi. Hem şifresi hem maili değişiyor. Onu kullanıyorum uzun süredir. Türk sitelerinden değil de, plati.ru üzerinden alsan daha garantili olur çünkü bazen Türk satıcılar garanti vermeyebiliyor.

Garanti veriyorlar ne kadar güvenilir bilmiyorum.

O hesabı seninle beraber bi 20 kişiye daha satmışlardır.

Eğer hesabı alıp girdikten sonra oyunu 1-2 günde bitirecek ve multiplayer moduna bulaşmayacaksan deneyebilirsin. Ben daha önce yaptım. Hesap geldi oyunu 2 günde bitirdim sonra hesabın şifresi değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…