CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı?
Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 14 Ocak 2021 #2 Kesinlikle almayın, Elinizde patlayacaktır.
R R0nsTR Picopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #3 CypIosh dedi: Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence biraz daha biriktirip Minecraft'ın sitesinden almak iyi olabilir.
CypIosh dedi: Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bence biraz daha biriktirip Minecraft'ın sitesinden almak iyi olabilir.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 14 Ocak 2021 #4 theYagi dedi: Kesinlikle almayın, elinizde patlayacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta.
theYagi dedi: Kesinlikle almayın, elinizde patlayacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta.
nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 14 Ocak 2021 #5 Güvenilir değil. Alıp yıllarca kullanan var. Aldıktan 2 hafta sonra giremeyen de var. Açıkcası şans işi.
Güvenilir değil. Alıp yıllarca kullanan var. Aldıktan 2 hafta sonra giremeyen de var. Açıkcası şans işi.
R R0nsTR Picopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #6 CypIosh dedi: O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam yani öneririz de yani PC özellikleri oyun tarzınızı bilmediğimizden pek yorum yapmak zor. Ama Steam güvenilir.
CypIosh dedi: O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta. Genişletmek için tıkla... Hocam yani öneririz de yani PC özellikleri oyun tarzınızı bilmediğimizden pek yorum yapmak zor. Ama Steam güvenilir.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #7 CypIosh dedi: Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alma hesapların hepsi çalıntı oluyor arkadaşımla 2'li aldık 2 kere gitti bir daha verdiler ve şu an 1 tane var sadece
CypIosh dedi: Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alma hesapların hepsi çalıntı oluyor arkadaşımla 2'li aldık 2 kere gitti bir daha verdiler ve şu an 1 tane var sadece
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 14 Ocak 2021 #8 Minecraft.net dışında bir siteden güven beklemeyin.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 14 Ocak 2021 #9 CypIosh dedi: O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta. Genişletmek için tıkla... Bütceniz nedir? 20 Ocak derken?
CypIosh dedi: O zaman steamdan oyun almamı önerir misiniz 20 Ocak'ta. Genişletmek için tıkla... Bütceniz nedir? 20 Ocak derken?
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #10 Satın almıştım 50 TL'ye hesabımı vermediler e mail ile dönüş yaptılar iade edeceğiz dediler paramı iade etmediler.
Satın almıştım 50 TL'ye hesabımı vermediler e mail ile dönüş yaptılar iade edeceğiz dediler paramı iade etmediler.