ucuzrandomkey.com sitesi güvenilir mi?

khagan16

Decapat
Daha fazla  
Site buradan satın almamda bir sakınca var mı 90 küsur TL'den 19 TL'ye kampanyayla inmiş. Yine Technopat forumdayken buldum bu siteyi. Güvenirliğini teyit etmek istedim.

Site buradan satın almamda bir sakınca var mı 90 küsur TL'den 19 TL'ye kampanyayla inmiş. Yine Technopat forumdayken buldum bu siteyi. Güvenirliğini teyit etmek istedim.

Ucuzrandomkey - Şikayetvar bu mu?

Ben olsam almazdım.

Hocam sıkıntı çıkmazsa etiket atar misin bende alayım.

Arkadaşlar ne kadar technoda yasal bilmiyorum ama ben cmd den kod yazarak halletmiştim.
O zaman bir de zararlarını öğrenin:

Hocam ne kadar fark var bilmiyorum ama windowsu uygulama kurup etkinleştirmedim ben.

burdan dı sanırım. Veya buna benzer.

Hocam ne kadar fark var bilmiyorum ama windowsu uygulama kurup etkinleştirmedim ben.

burdan dı sanırım. Veya buna benzer.
Bunu uyguladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…