A alix12 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2015 #11 Tamam TELEMAK çok teşekkürler.
M mlksvgi Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Temmuz 2015 #12 Hayırlı olsun. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum gene deneyiminizi paylaşırsınız bizlerle.
A alix12 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #13 Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazamadım. Ürün sorunsuz olarak geldi. 2 aşamalı ilerliyor ürünü aldıktan sonra birde telefon açıyorlar ve onaylamamızı istiyorlar. Tabi ben bir kaç kere daha aradım müşteri hizmetlerini sağ olsunlar yardımcı oldular. Yani www.ucuzsergi.com ' un güvenli olduğunu düşünüyorum. Alışveriş yaptıkça deneyimlerimi paylaşacağım
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yazamadım. Ürün sorunsuz olarak geldi. 2 aşamalı ilerliyor ürünü aldıktan sonra birde telefon açıyorlar ve onaylamamızı istiyorlar. Tabi ben bir kaç kere daha aradım müşteri hizmetlerini sağ olsunlar yardımcı oldular. Yani www.ucuzsergi.com ' un güvenli olduğunu düşünüyorum. Alışveriş yaptıkça deneyimlerimi paylaşacağım