ucuzu.com güvenilir mi ?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar bu siteden şu koltuğu almak istiyorum. 212 lira gözüküyor. En ucuz fiyatı buluyor galiba bu site.

Adore Manager Elite Y

Bir hesap açsam ne şekilde alabilirim bu sandalyeyi? Mecburen eve kargo ile gelecek.
Ne kadar daha ödeyeceğim kargo için?

Kapıda ödeme seçeneği var mı? Bu koltuğu 0 olarak, kargodan teslim alabilir miyim? Bir sıkıntı olur mu?

Gittigidiyor dan al. Ücretsiz kargolu ürünler var ayrıca ürüne onay vermedikçe para satıcıya gitmiyor havuzda kalıyor

Aynı ürün aynı fiyattan satılıyor ise neden olmasın. Benim merak ettiğim nokta kapıda ödeme olayı var mı ?Bu çok önemli benim için.
Var ise siparişi vereceğim. Kargo 1 hafta içerisinde getir kapıma. Bende veririm parasını. Ne güzel olur

Kartım falan yok yani, babam falan vermez kredi kartını.

Enparaya başvur 3d pos ile birçok yerde alışveriş yapabilirsin.
Üstelik masrafsız bankacılık.
Kapıda ödeme genelde hepsiburada da var.

Ya becerebilir miyim hiç bilmiyorum. O koltuk Hepsiburada.com'da olsa şimdiye almıştım zaten.

- - - Güncellendi - - -

Ya arkadaşlar birisi nasıl alışveriş yapıldığını söylesin Şu ramazan bitsin memleket dönüşü alıyorum koltuğu.

Peki soruyu değiştirsen, bu site güvenilir mi ?
Adore Vlt-270-Dr-1 Manager Elite Yönetici Koltuğu Özel İşlenmiş Soft Deri (283941) - 724TIKLA.COM

Kapıda ödeme seçeneği varmış oley be Demek ki güvenilir.

Kapıda Ödeme Nakit
724tikla.com’da alışverişlerinizi kapıda ödeme seçeneği ile de yapabilirsiniz. Ups kargo desteği ile vermiş olduğumuz bu hizmet için öncelikle ödeme adımlarında kargo seçeneği olarak Ups Kargo’yu ve ödeme seçeneği olarak da “kapıda ödeme” yi seçmelisiniz. Kapıda ödeme seçeneği ile alışverişlerinizde ekstra ödeme bedeli alınmaktadır. Bu bedel siparişinizin tutarına göre otomatik hesaplanmaktadır. Kapıda ödeme ¨50 ve üzeri ile ¨3.000’ye kadar olan alışverişlerde geçerlidir.

Kapıda ödeme ile alışverişlerinizi nakit olarak yapabilirsiniz. Ödeme tahsilatı ürününüzü teslim eden UPS kargo görevlisi tarafından yapılmaktadır. Kargo görevlisi dışında kimseye ödeme yapmayınız.

- - - Güncellendi - - -

Bir şey daha soracağım. Sipariş vermeyi denedim ancak 240 lira gözüküyor, kampanya fiyatı 212 olarak gözüküyor. Kampanya fiyatından almak istiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…