ucuzurun.com.tr güvenilir mi?

ucuzurun.com bugün mağazasında teşhir ettiği, etiketi 500 TL ye olan ve satın almak için anlaştığım sandalyenin fiyatını satış anında birine telefonla sorarak 1500 TL ye yükseltti. Gerekçesi malzeme 3 ay önce aynı fiyattaymış ve 3 aydır depoda beklemiş. Yani her ay %100 zam yapma hakları var. Tüketici haklarını hatırlattım. Yasa gereği etiket fiyatı geçerlidir ve satıştan kaçınamazsınız dedim. Burası market değil ayçiçek yağı satmıyoruz istediğimiz fiyata satarız, git istediğin yere şikayet et gibi kaba bir tavırla karşılaştım. Tüketici Hakem heyetine başvurdum. Bakanlığa haksız fiyat başvurusunda bulundum. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Bakalım neticesi ne olacak? Başvurularımın sonuçlarını siz tüketicilerin bilgilenmesi için burada yazacağım. Tüketici haklarına saygı duymayan, haksız fiyat artışı yapan, müşterisini dinleme zahmetine bile katlanamayan hiçbir firma benim için güvenli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…