Little Grogu Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Merhaba (https://ucuzvpoint.epizy.com/) bir site ile karşılaştım acaba güvenilir olma ihtimali nedir? Discord serverlarına falan gittim kendilerince kanıt SS'i koymuşlar çok güven vermedi sizce alınır mı? Daha önce satın alım yapan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Merhaba (https://ucuzvpoint.epizy.com/) bir site ile karşılaştım acaba güvenilir olma ihtimali nedir? Discord serverlarına falan gittim kendilerince kanıt SS'i koymuşlar çok güven vermedi sizce alınır mı? Daha önce satın alım yapan oldu mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 20 Ocak 2022 #2 Dolandırıcı. Verdikleri adres burası.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2022 #3 WordPress üzerinden oluşturulmuş basit bir site gibi. Dolandırıcı olabilir. Kendilerince kanıt SS'i dediğiniz nedir acaba?
WordPress üzerinden oluşturulmuş basit bir site gibi. Dolandırıcı olabilir. Kendilerince kanıt SS'i dediğiniz nedir acaba?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 Dolandırıcı oldukları siteden bile çok belli.
Little Grogu Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 ahmetgirgin dedi: WordPress üzerinden oluşturulmuş basit bir site gibi. Dolandırıcı olabilir. Kendilerince kanıt SS'i dediğiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri.
ahmetgirgin dedi: WordPress üzerinden oluşturulmuş basit bir site gibi. Dolandırıcı olabilir. Kendilerince kanıt SS'i dediğiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2022 #6 Little Grogu dedi: Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri. Genişletmek için tıkla... Güvenilir hissettirmedi. Siteleri de çok şüpheli. Bence uzak durun.
Little Grogu dedi: Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri. Genişletmek için tıkla... Güvenilir hissettirmedi. Siteleri de çok şüpheli. Bence uzak durun.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #7 Sitedeki adresi aratınca temizlik merkezi çıktı.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #8 Little Grogu dedi: Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri. Genişletmek için tıkla... Bu SS'ler bana göre dolandırıcı olduklarının kanıtı. Hiç güvenilir bir sitenin böyle yaptığını gördünüz mü?
Little Grogu dedi: Discord üzerinden alıcılar ile yaptıkları konuşmaların ssleri. Genişletmek için tıkla... Bu SS'ler bana göre dolandırıcı olduklarının kanıtı. Hiç güvenilir bir sitenin böyle yaptığını gördünüz mü?