aetahtali Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar araştırmalar sonucu şu seti buldum acaba nasıl olduğunu,alınıp alınamayacağını birisi söyleyebilir mi? LİNK; UCZ OVERPOWER Oyuncu Seti (Steam Kod Hediyeli) | Herkes için ucuzluk Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2015
Arkadaşlar araştırmalar sonucu şu seti buldum acaba nasıl olduğunu,alınıp alınamayacağını birisi söyleyebilir mi? LİNK; UCZ OVERPOWER Oyuncu Seti (Steam Kod Hediyeli) | Herkes için ucuzluk
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Haziran 2015 #2 Kesinlikle uzak durulmalı. Cooler Master'ın şu seti uygun mesela: Cooler Master Storm Devastator Siyah Mavi Ledli Klavye Mouse Set Bu fiyatın bir o kadarını da kulaklığa verirsen adam akıllı bir oyun setin olur.
Kesinlikle uzak durulmalı. Cooler Master'ın şu seti uygun mesela: Cooler Master Storm Devastator Siyah Mavi Ledli Klavye Mouse Set Bu fiyatın bir o kadarını da kulaklığa verirsen adam akıllı bir oyun setin olur.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #3 CM Storm SGB-3010-KKMF1-TR Devastator Gaming Usb Mavi Işıklı Klavye-Mouse Bundle | sanalmarketim + SHM 1900/00 MİKROFONLU KULAKLIK - Vatan Bilgisayar alınabilir. Everest almayın asla. Malzeme kalitesinden dolayı memnun kalmazsınız.
CM Storm SGB-3010-KKMF1-TR Devastator Gaming Usb Mavi Işıklı Klavye-Mouse Bundle | sanalmarketim + SHM 1900/00 MİKROFONLU KULAKLIK - Vatan Bilgisayar alınabilir. Everest almayın asla. Malzeme kalitesinden dolayı memnun kalmazsınız.
aetahtali Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #4 Sizin görüşünüze dikkat ederek seti almadım ve TEKNOSA daki Turuncu İndirimlerden de faydalanarak, LOGITECH G103 GAMING TR KLAVYE - Teknosa KLAVYE LOGITECH G300 GAMING MOUSE - Teknosa MOUSE SONIC BOOM OK-750 HEAD TYPE MİKROFONLU KULAKLIK - Teknosa KULAKLIK (Yorumlarda bayağı övmüşler)
Sizin görüşünüze dikkat ederek seti almadım ve TEKNOSA daki Turuncu İndirimlerden de faydalanarak, LOGITECH G103 GAMING TR KLAVYE - Teknosa KLAVYE LOGITECH G300 GAMING MOUSE - Teknosa MOUSE SONIC BOOM OK-750 HEAD TYPE MİKROFONLU KULAKLIK - Teknosa KULAKLIK (Yorumlarda bayağı övmüşler)
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #5 Her ovulen alinsaydi... Mouse ve klavye seciminiz guzel fakat kulakligi degistirin.
aetahtali Megapat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #6 Kulaklığı değiştirirsem bütçemi çok aşmış oluyorum. 59 tl diye Logitech g300 almaya gittim kalmamıştı , 85 tl ye 300s aldım geldim.
Kulaklığı değiştirirsem bütçemi çok aşmış oluyorum. 59 tl diye Logitech g300 almaya gittim kalmamıştı , 85 tl ye 300s aldım geldim.