Uczpre güvenilir mi?

Site size hesap veriyor. Bu hesap 1 ay içinde değişebilir veya hiç değişmeyebilir şans işi. Ben 1 yıl önce almıştım hala kullanıyorum.

E-postayı da vermiyorlarsa kesinlikle hiçbir siteden alma. Onlar da orijinaliyle aynı fiyatta oluyor neredeyse zaten. Arkadaşım buradan 2 hesap almıştı, birini bana verdi ve 2 gün içinde hesaba giriş yapamaz oldum.

Şifresi değişen hesap alırsanız daha uzun ömürlü olur. Ben 1 yıla yakındır şifre değiştirmeden kullanıyorum fakat yakın zamanda değiştireceğim.

Güvenilirdir, kendileriyle yaklaşık 10 defa ticaretim oldu random Key olsun MC pre olsun ama önerim MC pre alacaksanız orijinal Minecraft kullanmanız Team Extreme gibi Launcher'lerde çalınma riski var.

Hocam, burada maliyet düşürme söz konusu değildir. Hesap çalıntıdır, indirimden toplamadır(çok düşük ihtimal), bir de yanında hediye oyunlar veriyoruz derler. O oyunlar çalıntı hesapların içinden çıkanlar olur genelde.

Kendi tavsiyem sakın almayın.
Tüm şimdiye kadar aldığım tüm Minecraft hesapları çalındı şikayetvar.com'a şikayet açtım direkt mahkemeye gönderdiler bende 10-20 TL için değmez diye şikayeti silmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…