3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 21 Ekim 2021 #11 strongTURK dedi: Peki siz gerçek isminizi verdiniz mi siteye. Ben ismimi vermek istemiyorum da . Uyduruk bir isim versem sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İsim istememişti diye hatırlıyorum. Fakat 2 yıl önceki şeyi, ne kadar doğru hatırlarım bilemiyorum. İsterse verin. Bir şey olmaz.
strongTURK dedi: Peki siz gerçek isminizi verdiniz mi siteye. Ben ismimi vermek istemiyorum da . Uyduruk bir isim versem sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İsim istememişti diye hatırlıyorum. Fakat 2 yıl önceki şeyi, ne kadar doğru hatırlarım bilemiyorum. İsterse verin. Bir şey olmaz.
strongTURK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 21 Ekim 2021 #12 Herkese teşekkür ederim. Uyduruk bir isim yazdım bir sıkıntı olmadı. Fakat çok fazla lag var. Birkaç kere bedwarstan attı. Sonra tekrar bağlandı. Düzelir diye düşünüyorum. Tekrardan herkese teşekkürler. İyi günler.
Herkese teşekkür ederim. Uyduruk bir isim yazdım bir sıkıntı olmadı. Fakat çok fazla lag var. Birkaç kere bedwarstan attı. Sonra tekrar bağlandı. Düzelir diye düşünüyorum. Tekrardan herkese teşekkürler. İyi günler.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 21 Ekim 2021 #13 strongTURK dedi: Fakat çok fazla lag var. Birkaç kere bedwarstan attı. Sonra tekrar bağlandı. Genişletmek için tıkla... Hesapla bir ilgisi yoktur. Girdiğiniz sunucuda geçici bir problem olması muhtemel. Hayırlı uğurlu olsun.
strongTURK dedi: Fakat çok fazla lag var. Birkaç kere bedwarstan attı. Sonra tekrar bağlandı. Genişletmek için tıkla... Hesapla bir ilgisi yoktur. Girdiğiniz sunucuda geçici bir problem olması muhtemel. Hayırlı uğurlu olsun.
strongTURK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 22 Ekim 2021 #14 Yehetto dedi: Hesapla bir ilgisi yoktur. Girdiğiniz sunucuda geçici bir problem olması muhtemel. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Yehetto dedi: Hesapla bir ilgisi yoktur. Girdiğiniz sunucuda geçici bir problem olması muhtemel. Hayırlı uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim