Bu tarz ucuza Minecraft hesabı veya ürünleri sattığını beyan eden sitelerden bir şey almayın aldırtmayın. Genelde size verilen şeyler başkalarına da veriliyor ve çalıntı hesaplar/ürünler oluyor. Gerçek sahipleri durumu anladığı zaman sizde hesaptan oluyorsunuz.
165 TL'ye çok pahalı deyip 70 TL'yi bilmediğin kişilere ödemek de iyiymiş. 7 TL falan olsa en azından ne kaybederim dersin, biraz daha biriktir düzgün şekilde al.
O site üzerinden bir Premium hesap aldım ve 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım. Microsoft'a geçirme olayları olunca Gmail değişmediği için kaldı tabii. Ancak başka bir arkadaşım o site üzerinden aldığında 1 ay içinde patladı hesap. Biraz şans işi denebilir.
O site üzerinden bir Premium hesap aldım ve 2 yıl boyunca sorunsuz kullandım. Microsoft'a geçirme olayları olunca Gmail değişmediği için kaldı tabii. Ancak başka bir arkadaşım o site üzerinden aldığında 1 ay içinde patladı hesap. Biraz şans işi denebilir.
Merhaba. Ben Uczpre'den Minecraft Premium hesap almak istiyorum. Bana ismimi soruyor fakat ben vermek istemiyorum. Uyduruktan bir isim girsen bir sorun çıkar mı? Sizce Uczpre'den bir şey alınır mı? Şimdiden teşekkürler. İyi günler.
Merhaba, Minecraft hesabı almak istiyorum fakat kendi sitesinden almaya kalktığımda fiyatı 250 TL gibi bir ücrete mal oluyor. Ucz preye girdiğimde ise fiyatlar daha ucuz. Bu hesapları alıp epostasını değiştirsem hesabın elimden gitme riski var mı?