Uczpre güvenli mi?

kingofkral

Kilopat
Merhabalar. Kardeşim Premium almayı düşünüyor. Bu site güvenli mi? 5 TL'ye hesap varmış, mobil ile almayı düşündük.

1.5-2 yıl önce oradan almıştım hâlâ da kullanırım.

Çekilişi kazandığımda çekiliş sahibi burdan almış preyi. 1 ay vs. oldu bir sorun çıkmadı.

Merhabalar. Kardeşim Premium almayı düşünüyor. Bu site güvenli mi? 5 TL'ye hesap varmış, mobil ile almayı düşündük.
Hesaplar çalıntı, bizzat çalma yöntemlerini biliyorum. Gerçi onlar çalmıyorlar, çalıp satan kişilerden alıyorlar.

Hocam bir söylermisiniz şu gizli çalma yöntemlerini?
Sadece yöntemi anlatacağım, yöntemle ilgili terimleri kullanmayacağım ki araştırıp bulamayasınız.

İnternetten ücretsiz IP'ler toplanıyor. Saçma sapan sitelere girdiğiniz e-posta + şifre adresleri toplanıyor. Ya da girdiğiniz bir site patlatılıyor ve şifre + e-posta listesi ele geçiriliyor. Bunların hepsini ücretli veya ücretsiz bulabiliyorsunuz. Sonra bunları kontrol eden bir araç ile acaba adamın o saçma sapan siteye girdiği şifre ile Minecraft'ı nın şifresi aynı mı diye bakılıyor. Aynı ise aynı işlem e-posta için de yapılıyor ona göre ismi değişen, e-postası değişen vs. diye satılıyor.

Yapmanızı önermem, sadece almayın diye yöntemi anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…