Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 7 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar indirme kursum var PC'me indirmek istiyorum 3%'e kadar geldi, sonra sürekli böyle demeye başladı. Acaba sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2021
Arkadaşlar indirme kursum var PC'me indirmek istiyorum 3%'e kadar geldi, sonra sürekli böyle demeye başladı. Acaba sorun ne?
Lautaro Martinez Yoctopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 @Anunswin hocam bir çözüm bulabildiniz mi, ben de aynı sorunla karşılaştım.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 12 Şubat 2022 #3 Lautaro Martinez dedi: @Anunswin hocam bir çözüm bulabildiniz mi, ben de aynı sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Sadece videoları indir gibi bir tik vardı onu işaretledim sadece videoları indirdi.
Lautaro Martinez dedi: @Anunswin hocam bir çözüm bulabildiniz mi, ben de aynı sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Sadece videoları indir gibi bir tik vardı onu işaretledim sadece videoları indirdi.