emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.397 Makaleler 3 Çözümler 58 1 Eylül 2021 #1 Merhabalar, Udemy'de C# için ders arıyorum. İstediğim şeyler şöyle: Basit, temel şeyler öğretmemesi (asal sayıları bulma vs.). Profesyonel hayatta kullanabileceğimiz mantıkları öğretmesi. Anlatımın ölü, yavaş olmaması. Mümkünse günümüze yakın zamanda çekilmiş olması. İlgili bir hoca, baştan savmayan bir kişi olmalı. Engin Demiroğ'un derslerini izledim, onun dışında önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021
Merhabalar, Udemy'de C# için ders arıyorum. İstediğim şeyler şöyle: Basit, temel şeyler öğretmemesi (asal sayıları bulma vs.). Profesyonel hayatta kullanabileceğimiz mantıkları öğretmesi. Anlatımın ölü, yavaş olmaması. Mümkünse günümüze yakın zamanda çekilmiş olması. İlgili bir hoca, baştan savmayan bir kişi olmalı. Engin Demiroğ'un derslerini izledim, onun dışında önerirseniz sevinirim.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #2 Sadık Turan çok iyi, güzel anlatır. Ben Phyton kursunu almıştım. C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri Sıfırdan programlama mantığı dahil bilmeniz gereken en temel C# programlama derslerini kısa zamanda öğrenin! www.udemy.com
Sadık Turan çok iyi, güzel anlatır. Ben Phyton kursunu almıştım. C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri Sıfırdan programlama mantığı dahil bilmeniz gereken en temel C# programlama derslerini kısa zamanda öğrenin! www.udemy.com
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 1 Eylül 2021 #3 Murat yücedağ hocanın uygulama geliştrerek C# öğrenin kursunu öneririm. Her soruya cevap veriyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.397 Makaleler 3 Çözümler 58 1 Eylül 2021 #4 marasl1 dedi: Sadık Turan çok iyi, güzel anlatır. Ben Phyton kursunu almıştım. C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri Sıfırdan programlama mantığı dahil bilmeniz gereken en temel C# programlama derslerini kısa zamanda öğrenin! www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başlamadım. Profesyonel anlatım istiyorum. C#'ı orta seviye biliyorum, geliştirmem lazım sadece. Anlattığı bütün konular başlangıç seviyesi benim için, hepsini biliyorum.
marasl1 dedi: Sadık Turan çok iyi, güzel anlatır. Ben Phyton kursunu almıştım. C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri Sıfırdan programlama mantığı dahil bilmeniz gereken en temel C# programlama derslerini kısa zamanda öğrenin! www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başlamadım. Profesyonel anlatım istiyorum. C#'ı orta seviye biliyorum, geliştirmem lazım sadece. Anlattığı bütün konular başlangıç seviyesi benim için, hepsini biliyorum.