4 4lda Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 7 Haziran 2022 #1 Udemy'de tavsiye ettiğiniz C Sharp dersi var mı? Satın almadan danışmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.366 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Haziran 2022 #2 BTK Akademi var. Tavsiye ederim. Ayrıca ücretsiz.
mertkcr111 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #3 Cenk Şener | Full Stack Developer| Udemy çok iyi anlatan bir hoca Udemy üzerinden kursunu satın almıştım sonra beni kendi sitesine yönlendirdi.
Cenk Şener | Full Stack Developer| Udemy çok iyi anlatan bir hoca Udemy üzerinden kursunu satın almıştım sonra beni kendi sitesine yönlendirdi.
4 4lda Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 121 Çözümler 1 7 Haziran 2022 #4 The Tribal Chief dedi: BTK Akademi var. Tavsiye ederim. Ayrıca ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi beğenmemiştide ondan Udemy geçme kararı aldım ama.
The Tribal Chief dedi: BTK Akademi var. Tavsiye ederim. Ayrıca ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi beğenmemiştide ondan Udemy geçme kararı aldım ama.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #5 4lda dedi: Çoğu kişi beğenmemiştide ondan Udemy geçme kararı aldım ama. Genişletmek için tıkla... Şuan da Udemy de bulunan Engin Demiroğ'un Kamp Kursunu kullanmaktayım yaklaşık 3 ay önce almıştım içerisinde Java, SQL, C# gibi dersler bulunuyor ayrıca çok açıklayıcı bir anlatımı var. Eğer almadıysan öneririm.
4lda dedi: Çoğu kişi beğenmemiştide ondan Udemy geçme kararı aldım ama. Genişletmek için tıkla... Şuan da Udemy de bulunan Engin Demiroğ'un Kamp Kursunu kullanmaktayım yaklaşık 3 ay önce almıştım içerisinde Java, SQL, C# gibi dersler bulunuyor ayrıca çok açıklayıcı bir anlatımı var. Eğer almadıysan öneririm.
2 283582 Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 103 8 Haziran 2022 #6 Engin Demiroğ iyidir, ayrıca Btk akademi var ve ücretsiz, oradan da faydalanabilirsiniz.