Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 2 Ağustos 2022 #1 Merhaba birkaç tane hoca buldum fakat herhangi bir bilgim yok başlangıç seviyesinden anlatan önerebileceğiniz bir hoca var mı?
Merhaba birkaç tane hoca buldum fakat herhangi bir bilgim yok başlangıç seviyesinden anlatan önerebileceğiniz bir hoca var mı?
Maverick0 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 177 Yer Konya/Karatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web tasarım ve Veri tabanı yazılımcılığı 2 Ağustos 2022 #2 Bence sana tavsiyem Udemy'ye o kadar para vermektense YouTube'da güzel anlatan hocalar var oradan dinlemen hatta istersen benim de çalıştığım bir hoca var 2022 güncel videosu var atabilirim link ama karar yine sana kalmış.
Bence sana tavsiyem Udemy'ye o kadar para vermektense YouTube'da güzel anlatan hocalar var oradan dinlemen hatta istersen benim de çalıştığım bir hoca var 2022 güncel videosu var atabilirim link ama karar yine sana kalmış.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2022 #3 Murat Yücedağ olabilir.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.588 Makaleler 1 Çözümler 81 2 Ağustos 2022 #4 Microsoft'un kendi dokumentasyonu cok basarili. Tavsiyem official doc'ta incelemen belirli bir seviyeye kadar.
Microsoft'un kendi dokumentasyonu cok basarili. Tavsiyem official doc'ta incelemen belirli bir seviyeye kadar.