6 Ekim 2020 Mesaj: 10 Anlık olarak udemy.com'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Sizde durumlar nasıl? Düzeltme: Siteye giriş düzeltildi. Fakat bazen hata alması olağan. Genişletmek için tıkla...
Anlık olarak udemy.com'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Sizde durumlar nasıl? Düzeltme: Siteye giriş düzeltildi. Fakat bazen hata alması olağan.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #2 Bakım yapılıyor arada , normaldir bir sorun yok.
KS KS Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #3 faux dedi: Bakım yapılıyor arada, normaldir bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tam da kursa başlayacağım anda başladılar. Tüh.
faux dedi: Bakım yapılıyor arada, normaldir bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Tam da kursa başlayacağım anda başladılar. Tüh.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #4 Silinen üye dedi: Tam da kursa başlayacağım anda başladılar. Tüh. Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürmez bakımlar ama şanssızlık olmuş
Silinen üye dedi: Tam da kursa başlayacağım anda başladılar. Tüh. Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürmez bakımlar ama şanssızlık olmuş
KS KS Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: Anlık olarak udemy.com'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Sizde durumlar nasıl? Eki Görüntüle 693166 Düzeltme: Siteye giriş düzeltildi. Fakat bazen hata alması olağan. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Siteye giriş kısıtlı olarak çalışıyor. Fakat %90 çalışmıyor.
Silinen üye dedi: Anlık olarak udemy.com'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Sizde durumlar nasıl? Eki Görüntüle 693166 Düzeltme: Siteye giriş düzeltildi. Fakat bazen hata alması olağan. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Siteye giriş kısıtlı olarak çalışıyor. Fakat %90 çalışmıyor.
FurkanAydogan Kilopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 Bende yeniden çöktü.
KS KS Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #7 FurkanAydogan dedi: Bende yeniden çöktü. Genişletmek için tıkla... Hala sıkıntılar yaşanıyor maalesef. Fakat ara ara giriyor siteye.
FurkanAydogan dedi: Bende yeniden çöktü. Genişletmek için tıkla... Hala sıkıntılar yaşanıyor maalesef. Fakat ara ara giriyor siteye.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #8 Ne için kullanıyorsunuz siteyi ? Bayağı bekliyor gibisiniz çünkü merak ettim
KS KS Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #9 faux dedi: Ne için kullanıyorsunuz siteyi? Bayağı bekliyor gibisiniz çünkü merak ettim Genişletmek için tıkla... Kursum var. Ve yarım kaldı. Tam girecektim site çöktü.
faux dedi: Ne için kullanıyorsunuz siteyi? Bayağı bekliyor gibisiniz çünkü merak ettim Genişletmek için tıkla... Kursum var. Ve yarım kaldı. Tam girecektim site çöktü.
M Mertcan3 Kilopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 12 7 Ekim 2020 #10 Dünden beri girmiyor bende de. Resmi açıklama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dünya genelinden çökme raporları: Son düzenleme: 7 Ekim 2020
Dünden beri girmiyor bende de. Resmi açıklama: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dünya genelinden çökme raporları: