Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. Udemy'deki herhangi bir grafik kursu alınır mı? Adobe Premiere Pro kursu almak istiyorum. Ya da YouTube'tan kapsamlı anlatan tavsiye edebileceğiniz kanal var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2019
İyi akşamlar arkadaşlar. Udemy'deki herhangi bir grafik kursu alınır mı? Adobe Premiere Pro kursu almak istiyorum. Ya da YouTube'tan kapsamlı anlatan tavsiye edebileceğiniz kanal var mıdır?
kydeniz Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 55 11 Aralık 2019 #2 Video Eğitim'in kursunu satın almıştım çok ilerleyemedim ama anlattıklarını şu an uygulayabiliyorum en azından geldiğim yere kadar olanı.
Video Eğitim'in kursunu satın almıştım çok ilerleyemedim ama anlattıklarını şu an uygulayabiliyorum en azından geldiğim yere kadar olanı.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 11 Aralık 2019 #3 İş olarak yapacaksanız veya merakınız varsa kesinlikle alınır.
Tuğberk Ömer Koçman Decapat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 12 11 Aralık 2019 #4 bende web tasarım kursu aldım zorlanarak öğrenemye calsıyorum Şunu söyleyebilirim adamlar güzel anlatım yapıyorlar güvenle alabilirsin
bende web tasarım kursu aldım zorlanarak öğrenemye calsıyorum Şunu söyleyebilirim adamlar güzel anlatım yapıyorlar güvenle alabilirsin