S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 307 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #11 Prometheus09 dedi: Hocam intden bir mail adresi bulup oraya yazmıştım. O şekilde çözüm bulmuştum ama mail adresini hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler.
Prometheus09 dedi: Hocam intden bir mail adresi bulup oraya yazmıştım. O şekilde çözüm bulmuştum ama mail adresini hatırlamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkürler.
indica joohin Decapat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #12 Nasıl hallettin hocam? SacXe dedi: Hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin hocam?
Nasıl hallettin hocam? SacXe dedi: Hallettim hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin hocam?
S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 307 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #13 indica joohin dedi: Nasıl hallettin hocam? Nasıl hallettin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bir talep gönder kısmından iletişime geçtim ardından mail üzerinden iletişime geçtiler ve parayı kartıma iade ettiler.
indica joohin dedi: Nasıl hallettin hocam? Nasıl hallettin hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam bir talep gönder kısmından iletişime geçtim ardından mail üzerinden iletişime geçtiler ve parayı kartıma iade ettiler.