B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 1 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar dün Udemy kursu aldım. İki arkadaş kullanmayı düşünüyoruz. Acaba bir sorun olur mu? Dosyalara videolara ikimizde erişebilir miyiz?
Arkadaşlar dün Udemy kursu aldım. İki arkadaş kullanmayı düşünüyoruz. Acaba bir sorun olur mu? Dosyalara videolara ikimizde erişebilir miyiz?
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Aralık 2020 #2 Aynı anda girerseniz belki sıkıntı çıkabilir onun haricinde bir şey olacağını sanmam.
Wollkan Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 Biz 3 kişi kullanıyoruz tek problem videolarda kaldığımız yerler karışıyor onu da bir not defteri ile çözüyoruz.
Biz 3 kişi kullanıyoruz tek problem videolarda kaldığımız yerler karışıyor onu da bir not defteri ile çözüyoruz.
BayYT Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 100 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 Sorun olmaz.
yuvu Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 99 1 Aralık 2020 #5 Aynı hesapta farklı zamanlarda girerseniz sorun olmaz. Düzenleme: dosyalara ve videolara erişebilirsiniz.
Aynı hesapta farklı zamanlarda girerseniz sorun olmaz. Düzenleme: dosyalara ve videolara erişebilirsiniz.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 1 Aralık 2020 #6 Wollkan dedi: Biz 3 kişi kullanıyoruz tek problem videolarda kaldığımız yerler karışıyor onu da bir not defteri ile çözüyoruz. Genişletmek için tıkla... Kullandığın için tecrübelisindir, sana sormak istedim. RAR dosyaları vb. indirme yeri videolar içinde mi gösteriyor? Ayrıca dosyaları bulamadım, sadece video var. (Aranan programcı olma kamp kursu - Python, C#,Java)
Wollkan dedi: Biz 3 kişi kullanıyoruz tek problem videolarda kaldığımız yerler karışıyor onu da bir not defteri ile çözüyoruz. Genişletmek için tıkla... Kullandığın için tecrübelisindir, sana sormak istedim. RAR dosyaları vb. indirme yeri videolar içinde mi gösteriyor? Ayrıca dosyaları bulamadım, sadece video var. (Aranan programcı olma kamp kursu - Python, C#,Java)