Udemy İngilizce ve Türkçe kaynak farkı

Daha fazla  
Öncelikle selamlar, yazılım kursu alacağım Udemy üzerinden ancak İngilizce mi Türkçe mi alsam karar veremedim. İngilizce kurs dünya çapında ses getirmiş, Türkçe kurs ise Türkiye'de çok öneriliyor. Ortalama bir İngilizce'ye sahibim, çoğunlukla söylenenleri anlarım ancak kursum boşa gitsin de istemiyorum. Önce Türkçe alıp öğrenip temel bilgiler ile İngilizce kurs satın alıp bildiğim yerleri tekrar edebilirim. Ya da direkt İngilizce alır hem güzelce öğrenirim hem de anlamadığım yerleri çevirir ingilizcemi geliştiririm. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe al, kavramları anlamakta zorlanabilirsin.

Kurs içeriği nedir? Belirtirseniz ona göre yardımcı olabilirim.
Udemy işim gereği yakından takip ettiğim bir firma. Türkçe ve İngilizce kaynaklar arasında fiyatlandırma farkı olabilir Türkiye IP'si ile bağlanın. Kesinlikle daha ucuz olacaktır. (evet bu gerçek dileyen test edebilir )

@BayEgo Siber güvenlik üzerine...
Kesinlikle İngilizce alınmasını öneririm. Kullanılan jargonu öğrenirsiniz ayrıca satın aldığınız kursa her zaman ulaşabilirsiniz. Şu an iş yerindeyim. Eve geçince önümüzdeki haftalardaki indirimlere bakayım. İndirimle 30 liraya kadar düşebiliyor kurslar. Belki aradığınız kurs da o indirimlere dahildir. (30 liraysa kaçırmayın hemen alın daha ucuza inmiyor uzun zamandır)

İndirim ile 50 TL civarı şu an, daha düşer mi? Bilemiyorum...

42.99'a alıyorsunuz değil mi? Ayın 14ünde bir indirim daha var. "Seçili kurslar 30 liradan başlayan fiyatlarla" şeklinde. Ben olsam 10 liranın lafını yapmaz kayıt olurdum. Yok eğer bekler denerim diyorsanız siz bilirsiniz. Bu indirim de yarın sonlanıyor bu arada. Seçim sizin.

Resim gitmiş efendim, tekrar atma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…