Lycoment

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Şu anda Udemy üzerinde çoğu kurs 28 TL'ye alınabiliyor. Bende bundan faydalanıp bir kurs almak istiyorum. Web tasarım ile ilgileniyorum, elimde sadık Turan'ın komple web geliştirme kursu var ama ben backend olarak ASP.net kullanmak istemediğim için kursun backend kısmı işime yaramıyor. Bana PHP veya nodejs için olan başarılı bir Udemy kursu önerebilir misiniz, sebebini de belirtirseniz çok iyi olur ve tabii ki Türkçe olmalı.

NodeJs için Javascript Bilmelisiniz PHP İçin ise eğer website kodlamak için uğraşacaksanız HTML,CSS,Bosstrap bilmelisiniz.

Şu anda Udemy üzerinde çoğu kurs 28 TL'ye alınabiliyor.

Udemy sürekli indirim yapıyor. Şimdi 18 Ağustos'a kadar 28₺ diyor. 18 Ağustos'ta indirim bitiyor, 20 Ağustos'ta bir diğeri başlıyor. Bazen bütün kurslar 35₺ diyor, bazen bütün kurslar 20₺ diyor, bazen bütün kurslar 28₺ diyor. Yani şu anda indirim var mutlaka almam gerekiyor diye düşünmeyin.

Udemy eğitimleri nedense benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor artık bunun yerine daha farklı kurumlara baktım aralarında smarpro akademi dikkatimi çekti eğitimlerini inceleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…