Udemy kurs önerisi

Bunu alıp yanında İngilizce olanı alacağım kaybım olmaz zaten veya ingilizceyi almak yerine Python'un yanına ne alabilirim?

Önerin ne olur Python için bir de diğer diller açısından Udemy'den alman daha iyi olur dediler arkadaşlarım haklılar mı?

Hayır. Türkçe ise olabilir ama bazı kişiler karşı çıkmasına rağmen hala bunu söylüyorum ingilizceni belli bir seviyeye getir B1 B2 gibi sonra bence dokümantasyon oku video izleme takildigin yerde izle. Neden diye sorarsan videolarda 30 dakikada oğrendin şeyi kendin okuyarak 15 dakikada halledersin.

Teşekkür ederim.

Kitap almayı önerir misiniz ve hangi kitaplar?

BTK akademi kurslaırna bakabilirsiniz. Çok güzel nalatıyorlar eğer almadıysanız para vermeye gerek yok python için.

Eğer bu konuyu sonradan okuyup kurs almayı düşünen varsa almasın. YouTube'dan halledersiniz. Ben yazılım biliminin 8 yıllık serisinden öğrenmiştim. Zaten videolardan değil yaptığın projelerden öğrenirsin. Boşuna para vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…