Udemy kurs tavsiyesi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Udemy'de grafik tasarım programlarını öğrenmek istiyorum öğrenmek istediğim programlar şu şekilde.

Photoshop.
Illustrator.
İndesign.
Lightroom.

Bunların hepsini tercihen birleşik veya ayrı ayrı olarak öğreten bir kurs var mı? Ayrıca Udemy yerine örneğin sorbil alsam daha faydalı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunlarda zor değilse hangi program zor?
O arkadaş ile sizin öğrenmek istediğiniz seviyeler farklı, Arkadaş muhtemelen sadece temel bilgisi var ve siz mesleki olarak öğrenmek istiyorsunuz.

Ben olsam 2. linktekine kayıt olurum, Ayrıca youtube üzerinden Onur Naci Öztürkler var göz atın isterseniz.

3d tasarım programları, kodlama öğrenmek ve yabancı dil öğrenmek gibi şeyler zordur. Ama photoshopmuş ıllustratormüş bunlar basit programlar. İnternetten araştırıp öğrenebilirsin.
Yabancı dil öğrenmek kişisel bir şey. (Almancayı çoğu kişi öğrenemezken ben çok kolay bir şekilde öğreniyorum hala)
3D Tasarım programları o kadar zor değil aslında.
Kodlama ve programlamada zor değil.

Saydığınız şeyler zor değil sadece süreklilik isteyen şeyler.

O arkadaş ile sizin öğrenmek istediğiniz seviyeler farklı, arkadaş muhtemelen sadece temel bilgisi var ve siz mesleki olarak öğrenmek istiyorsunuz.

Ben olsam 2. linktekine kayıt olurum, ayrıca YouTube üzerinden onur naci öztürkler var göz atın isterseniz.

Hocam benim içime sinenler de bunlardı ikisini de alsam?

2. linktekini alın hocam siz, iki eğitimi birden almak gereksiz olur.

Zaten grafik tasarım eğitim işi değil tecrübe işi.

Hocam 2.nin yorumlarında konular kopuk diye bir şikayet gördüm ayrıca sanırım güncel değil yine de almalı mıyım sizce?

Hocam 2.nin yorumlarında konular kopuk diye bir şikayet gördüm ayrıca sanırım güncel değil yine de almalı mıyım sizce?
Geç yazıyorum kusura bakmayın.

Ders güncel eğer hevesiniz yoksa armut piş ağzıma düş mantığı var ise grafik tasarımda pek ilerleyemezsiniz, Adobe sürekli güncelleme getiriyor çünkü.

Eğer konular güncel değilse bile çok değişiklik yoktur zaten.

*Not : 1 ay iade süreniz olacak, Ölçüp beçersiniz hangisi daha iyi diye.

1687272340424.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı