Udemy kursları ücretine değer mi?

Merhabaaa

Hectopat
Dostlar C# ile ilgili bir kurs alma düşüncem var. Ücretsiz kaynaklardan öğrenmekle arasında çok fark var mı? Varsa önerdiğiniz kursları söyler misiniz?

C# uzerine degilde genel olarak konusmak gerekirse bence udemy, cuzdanindan bos yere para eksiltmekten baska bir sey degil. Gerekli her sey zaten dokumantasyonlarda ve youtubeda fazlasiyla mevcut. Bu sicakta soguk kahve alip icmek daha yararli olacaktir.

Bazılarına değiyor. Örneğin benim aldığım Excel kursu gayet iyiydi. MS Project kursu da almıştım, bitirmedim ancak çok iyiydi.

Halen daha Python kursuna çalışıyorum 300 500 lira için bence değer.

C# diğer yazılım dillerine göre daha basit kaçıyor. Youtube üzerinde kaliteli ders anlatan insanlar var. C Sharp için değecek bir kurs değil. Fakat C++ için değecek kurslar mevcut. Yani konu-durum ilişkisi mevcut.

Ne alaka hocam? C# öğrenmek için udemyede değecek yok ama C++ için mi var?

Ne alaka hocam? C# öğrenmek için udemyede değecek yok ama C++ için mi var?
Evet? Zor bir şeyi anlamaktan ziyade anlatmak önemli. C Sharp, diğer dillere göre anlatımı kolay ama C++'ı anlatmak problem. Mesela çarpım tablosu için birisinin sana anlatmasına gerek yok. Sen kavrayabilirsin ama Türev ve İntegral konularında birisinden yardım almak zorundasın.

Programlama dillerinde öyle bir kıyaslama yok. Bu diller hepsi bir dil ailesinden geliyor ve syntaxi farkli ama kurallar benzer. Assembly ile C# zor kolay deseniz anlayacağım ama bu çok olmamış gibi.

Programlama dillerinde öyle bir kıyaslama yok. Bu diller hepsi bir dil ailesinden geliyor ve syntaxi farkli ama kurallar benzer. Assembly ile C# zor kolay deseniz anlayacağım ama bu çok olmamış gibi.
Baktığınız pencere çok dar hocam . Programlama dillerinde gerçekten kıyas var. Çince öğrenmek mi daha kolay yoksa İngilizce mi? Bir program dili ile nükleer santrali kontrol ederken diğeri ile masaüstü uygulaması yazıyorsunuz .

Ne alaka anlamadım.C++ ı insanlar syntaxı yüzünden öğrenmek zor diyor bu da syntax ezberlemek oluyor programlama ve OOP mantığı bilene zaten dil öğrenmek 1 hafta

Ayrıca her dil bir alana uygun olduğu için tercih ediliyor yani zor olduğu için değil C# o ise uygun olsaydı o kullanılırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…