361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 13 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar öğrenmek istiyorum. Herkes basit ve kullanışlı dedi diye bundan başlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar öğrenmek istiyorum. Herkes basit ve kullanışlı dedi diye bundan başlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 ‘Datai Team yapay zeka için Python eğitimi' ismi korkutmasın sıfırdan başlayıp geliştiriyor.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.001 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Ocak 2022 #3 Son yıllarda Python basit, öğrenmesi çok kolay diye herkes bu alana yönelmeye başladı. Bir süre sonra iş popülizme döndü. Önce ne yapmak istediğine karar ver. Daha sonra bu yapmak istediğin şey için Python gerekli mi buna bak.
Son yıllarda Python basit, öğrenmesi çok kolay diye herkes bu alana yönelmeye başladı. Bir süre sonra iş popülizme döndü. Önce ne yapmak istediğine karar ver. Daha sonra bu yapmak istediğin şey için Python gerekli mi buna bak.