iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Ekteki kurs indirimde, en baştan başlangıç için önerir misiniz?
(40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Ekteki kurs indirimde, en baştan başlangıç için önerir misiniz?
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 19 Eylül 2022 #2 İngilizce var ise Python için bir sürü site, yazı ve video var. Bence gereksiz. Yabancılar bizimkiler gibi yüzeysel değil gayet de detaylı anlatıyorlar. Ben de başta udemy'ye başvurdum ama keşke başta yabancı kaynaklara baksaydım dedim.
İngilizce var ise Python için bir sürü site, yazı ve video var. Bence gereksiz. Yabancılar bizimkiler gibi yüzeysel değil gayet de detaylı anlatıyorlar. Ben de başta udemy'ye başvurdum ama keşke başta yabancı kaynaklara baksaydım dedim.
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #3 The Modern Python 3 Bootcamp | Learn with 200 Unique Exercises şundan ilerliyorum ben. Codecademy gibi yapmaya çalışmış. Baya başarılı, açık, net ve bol alıştırmalı.
The Modern Python 3 Bootcamp | Learn with 200 Unique Exercises şundan ilerliyorum ben. Codecademy gibi yapmaya çalışmış. Baya başarılı, açık, net ve bol alıştırmalı.