emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Herkese iyi forumlar Udemy indirim gelmiş. Bitmeden Python kursu almayı düşünüyorum öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2021
floransprojeksiyon Hectopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 152 23 Mayıs 2021 #2 Mustafa Murat Coşkun öneririm.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 floransprojeksiyon dedi: Mustafa Murat Coşkun öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Murat Çoşkun Düşündüm ama yorumlara bakınca derslerin eski olduğunu söylüyorlar.
floransprojeksiyon dedi: Mustafa Murat Coşkun öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam bende Murat Çoşkun Düşündüm ama yorumlara bakınca derslerin eski olduğunu söylüyorlar.
floransprojeksiyon Hectopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 152 23 Mayıs 2021 #4 emirtelli dedi: Hocam bende Murat çoşkun düşündüm ama yorumlara bakınca derslerin eski olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Arada güncelliyordu diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim ama anlatımı sade ve akıcı. Onun dışındakiler hakkında bir fikrim yok.
emirtelli dedi: Hocam bende Murat çoşkun düşündüm ama yorumlara bakınca derslerin eski olduğunu söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Arada güncelliyordu diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim ama anlatımı sade ve akıcı. Onun dışındakiler hakkında bir fikrim yok.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 floransprojeksiyon dedi: Arada güncelliyordu diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim ama anlatımı sade ve akıcı. Onun dışındakiler hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
floransprojeksiyon dedi: Arada güncelliyordu diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim ama anlatımı sade ve akıcı. Onun dışındakiler hakkında bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.