RHMDGNGL Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #11 ı love you dedi: Ben şu dersi almayı düşündüm: C# Başlangıç ve İleri Düzey C# Başlangıç ve ileri düzey www.udemy.com Genişletmek için tıkla... 2,5 sene olmuş aldınız mı kursu, memnun kaldınız mı? Ben de düşünüyorum ama öğrenemezsin Online kurslardan diyor çevremdekiler.
ı love you dedi: Ben şu dersi almayı düşündüm: C# Başlangıç ve İleri Düzey C# Başlangıç ve ileri düzey www.udemy.com Genişletmek için tıkla... 2,5 sene olmuş aldınız mı kursu, memnun kaldınız mı? Ben de düşünüyorum ama öğrenemezsin Online kurslardan diyor çevremdekiler.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 9 Ağustos 2023 #12 RHMDGNGL dedi: 2,5 sene olmuş aldınız mı kursu, memnun kaldınız mı? Ben de düşünüyorum ama öğrenemezsin Online kurslardan diyor çevremdekiler. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizceniz varsa (B1 ile anlarsınız) YouTube'deki kurslara bakın derim boşu boşuna para ödemeye gerek yok bir sürü video, site var.
RHMDGNGL dedi: 2,5 sene olmuş aldınız mı kursu, memnun kaldınız mı? Ben de düşünüyorum ama öğrenemezsin Online kurslardan diyor çevremdekiler. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizceniz varsa (B1 ile anlarsınız) YouTube'deki kurslara bakın derim boşu boşuna para ödemeye gerek yok bir sürü video, site var.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #13 Hintlilerden daha fazla şey öğrendim önermem.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 11 Ağustos 2023 #14 muslimlinuxuser dedi: Hintlerden daha fazla şey öğrendim önermem. Genişletmek için tıkla... Onların dili anlaşılımıyor hocam.
muslimlinuxuser dedi: Hintlerden daha fazla şey öğrendim önermem. Genişletmek için tıkla... Onların dili anlaşılımıyor hocam.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #15 533388 dedi: Onların dili anlaşılımıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Transcript var onu kullanabilirsin sağlıcakla kal.
533388 dedi: Onların dili anlaşılımıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Transcript var onu kullanabilirsin sağlıcakla kal.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 11 Ağustos 2023 #16 muslimlinuxuser dedi: Transcript var onu kullanabilirsin sağlacakla kal. Genişletmek için tıkla... Hocam Google extension mu ya da uygulama mı Ubuntu'da var mı?
muslimlinuxuser dedi: Transcript var onu kullanabilirsin sağlacakla kal. Genişletmek için tıkla... Hocam Google extension mu ya da uygulama mı Ubuntu'da var mı?
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #17 533388 dedi: Hocam Google extension mu ya da uygulama mı Ubuntu'da var mı? Genişletmek için tıkla... Ben uygulama kullanmıyordum genelde kendiliğinden oluyor.
533388 dedi: Hocam Google extension mu ya da uygulama mı Ubuntu'da var mı? Genişletmek için tıkla... Ben uygulama kullanmıyordum genelde kendiliğinden oluyor.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 11 Ağustos 2023 #18 muslimlinuxuser dedi: Ben uygulama kullanmıyordum genelde kendiliğinden oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu transcript ne tam olarak extensions mu ya da nasıl kurulyor ben paralı diye gördüm.
muslimlinuxuser dedi: Ben uygulama kullanmıyordum genelde kendiliğinden oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu transcript ne tam olarak extensions mu ya da nasıl kurulyor ben paralı diye gördüm.
muslimlinuxuser Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #19 533388 dedi: Hocam bu transcript ne tam olarak extensions mu ya da nasıl kurulyor ben paralı diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Vidyodaki sesin yazısı sesleri duymak yerine okuyorsun altyazı gibi ama tek bir bütün.
533388 dedi: Hocam bu transcript ne tam olarak extensions mu ya da nasıl kurulyor ben paralı diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Vidyodaki sesin yazısı sesleri duymak yerine okuyorsun altyazı gibi ama tek bir bütün.
RHMDGNGL Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #20 Mr246 dedi: Değecek kurs bulursanız gayet mantıklı. Ben yazılım kursu almıştım. Çok memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... hangi kursu aldınız? bende 1 haftadır araştırıyorum 533388 dedi: Hocam ingilizceniz varsa (B1 ile anlarsınız) YouTube'deki kurslara bakın derim boşu boşuna para ödemeye gerek yok bir sürü video, site var. Genişletmek için tıkla... başlangıç seviyesinde ingilizcem yok yani ingilizce çalışıyorum bir haftadır ama başka şeyler kurslar da öğrenmek istiyorum gerçi ne öğreneceğim bilmiyorum kendimi hiç bir konuda geliştiremedim
Mr246 dedi: Değecek kurs bulursanız gayet mantıklı. Ben yazılım kursu almıştım. Çok memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... hangi kursu aldınız? bende 1 haftadır araştırıyorum 533388 dedi: Hocam ingilizceniz varsa (B1 ile anlarsınız) YouTube'deki kurslara bakın derim boşu boşuna para ödemeye gerek yok bir sürü video, site var. Genişletmek için tıkla... başlangıç seviyesinde ingilizcem yok yani ingilizce çalışıyorum bir haftadır ama başka şeyler kurslar da öğrenmek istiyorum gerçi ne öğreneceğim bilmiyorum kendimi hiç bir konuda geliştiremedim