Udemy Unity kurs önerisi

Eğer ki İngilizce kurs alırsanız daha iyi olabilir. Çoğu yabancı kurs çok daha iyi oluyor. %60-70'ini anlasan yeter hocanın dediğini.

Udemy'de yüz yüze veya sesli konuşma ile detaylı anlatım olmuyor mu? İngilizce kurs ile nasıl konuşacak soru soracak vb.

Ben bu kursu düşünüyorum daha iyi önerileriniz var mı?
Dostum özellikle dikkat etmen gereken şey seviyen. Mesela daha yeni başlıyorsan orta seviye bir kurs alman şuanlık işine yaramaz. Bende başlangıç için aldım kurs ve yorumlara da bakmanı öneririm.

Udemy'de yüz yüze veya sesli konuşma ile detaylı anlatım olmuyor mu? İngilizce kurs ile nasıl konuşacak soru soracak vb.
Yok direkt video. Soru sorma kısmı var oradan soruluyor.

Hayır hocam. Udemy'de çekilmiş bir ders vardır ve siz onu izliyorsunuzdur.
Mesela en sevdiğim hoca olan John Smilga'dan örnek vereyim. Kendi kurslarının bir kısmını YouTube'a yükler. Bu React kursu mesela. İzleyince anlarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu kursu düşünüyorum daha iyi önerileriniz var mı?

Aynısını yazın almıştım, hocamız bilgiyi ezber değil öğretme üzerine eğitiyor,yani gayet güzel anlatıyor. Oyun yapma aşamasına geçince yaz bitti, ilerisinde illaki bilmediğin şeyler olacak ama hocamız yine güzelce bilmediğimiz şeyleri anlatacaktır. Ben gayet öneriyorum. Ama Unity'nin kendi sayfasından kursları almaya başlayın. Çok eğitici diye duydum, büyük ihtimalle de öyleler ve bedavalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı