6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 29 Temmuz 2022 #1 Web üzerine yazılım öğrenmeyi düşünüyorum. Udemy üzerinden bu fiyata alınır mı? Şu anlık sadece front-end ile ilgileneceğim. Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Web üzerine yazılım öğrenmeyi düşünüyorum. Udemy üzerinden bu fiyata alınır mı? Şu anlık sadece front-end ile ilgileneceğim. Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Core www.udemy.com
igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #2 Bir az pahalı gibi
Efe Aydal Hazretleri Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 109 29 Temmuz 2022 #3 İngilizcen makul düzeyde ise YouTube'dan bile web geliştirme eğitimini kısa sürede tamamlayabilirsin. Bence çok lüzmu yok.
İngilizcen makul düzeyde ise YouTube'dan bile web geliştirme eğitimini kısa sürede tamamlayabilirsin. Bence çok lüzmu yok.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 29 Temmuz 2022 #4 igrahiga dedi: Bir az pahalı gibi Genişletmek için tıkla... Banada öyle geldi ama pek alternatif yok gibi. Efe Aydal Hazretleri dedi: İngilizcen makul düzeyde ise YouTube'dan bile web geliştirme eğitimini kısa sürede tamamlayabilirsin. Bence çok lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... İşte maalesef ingilizcem pek iyi değil.
igrahiga dedi: Bir az pahalı gibi Genişletmek için tıkla... Banada öyle geldi ama pek alternatif yok gibi. Efe Aydal Hazretleri dedi: İngilizcen makul düzeyde ise YouTube'dan bile web geliştirme eğitimini kısa sürede tamamlayabilirsin. Bence çok lüzmu yok. Genişletmek için tıkla... İşte maalesef ingilizcem pek iyi değil.
igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #5 Silinen üye dedi: Banada öyle geldi ama pek alternatif yok gibi. Genişletmek için tıkla... @Efe Aydal Hazretleri dedigi gibi YouTube dan öğrenebilirsiniz pek çok farklı crash course var
Silinen üye dedi: Banada öyle geldi ama pek alternatif yok gibi. Genişletmek için tıkla... @Efe Aydal Hazretleri dedigi gibi YouTube dan öğrenebilirsiniz pek çok farklı crash course var
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 29 Temmuz 2022 #6 igrahiga dedi: @Efe Aydal Hazretleri dedigi gibi YouTube dan öğrenebilirsiniz pek çok farklı crash course var Genişletmek için tıkla... Kurs daha iyi olur diye düşünüştüm teşekkürler.
igrahiga dedi: @Efe Aydal Hazretleri dedigi gibi YouTube dan öğrenebilirsiniz pek çok farklı crash course var Genişletmek için tıkla... Kurs daha iyi olur diye düşünüştüm teşekkürler.
Efe Aydal Hazretleri Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 109 29 Temmuz 2022 #7 Silinen üye dedi: İşte maalesef ingilizcem pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... İngilizcen iyi değilse en iyi web kursu öğrenirken dahi geri kalırsın. Önce başlangıcın bir tık üstü olan A2 seviye İngilizceye gelmen bir şekilde gerek diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: İşte maalesef ingilizcem pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... İngilizcen iyi değilse en iyi web kursu öğrenirken dahi geri kalırsın. Önce başlangıcın bir tık üstü olan A2 seviye İngilizceye gelmen bir şekilde gerek diye düşünüyorum.
dr.gözlüklüşirin Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #8 belki btk akademi işine yarıyabilir.