Udemy'de artık indirim olmuyor mu?

Makaleler
5
Yer
Yıldız Teknik Üniversitesi
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG G733PZ
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar almak istediğim birkaç kurs var ancak fiyatlar 300-500, önceden indirimler olurdu sık sık alırdık. Bayağıdır bakıyor değişiklik yok. Artık indirim olmuyor mu? Oluyorsa da belirli bir tarihte mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size çok değerli bir bilgi vereyim mi? Udemy TC için özel indirimler yapıyordu. Affiliate Marketing Manager (afilli durduğuna bakmayın ücreti asgari maaşın az üstündeydi) olarak çalıştığım sürede net görebiliyordum. Rica etsem dilediğiniz kursları iletebilir misiniz? US menşeili eski kupon sitelerimde bir deneyeyim. Belki aff linkleri ile indirim alabilirim.

1. Bunu derken gururla söylüyorum, TC vatandaşı olduğunuz için Udemy'deki kursların hepsini çok daha ucuza alabiliyorsunuz. Bakınız ilk görsel.
  2. İkinci olarak Udemy'de kurslara özel indirim yapılır ve o kursa ait aff linkini aramanız gerekiyor. O linke sizin ve bugün BayEgo'nun erişmesi çok zor. İkinci görselde eski adıyla LinkShare yeni adıyla Rakuten aff linki örneğini inceleyebilirsiniz. Biraz daha açıklamak gerekirse Rakuten'e sizin ilgilendiğiniz kursa özel indirimini Udemy bildirecek ve kupon sitelerinde yayınlayacak. Tam olarak bu işi yaparken dahi (En çok komisyon getiren ve para kazandıran ortaklarımızdan biriydi Udemy) onlarca farklı dilde yüzlerce kursa ait indirim oluyordu ve ben kafama göre ekliyordum. Eski firmamın sayfasını da ekliyorumBomboş Ben ayrıldıktan sonra kimse ilgilenmemiş.

Örneğin yukarıdaki adres barındaki linki alıp, deeplink atayıp kupon ekliyordum. Kupon kodu otomatik atanıyordu.

Beni geçmişe götürdünüz; teşekkür ederim, fakat yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…