Udemy'de eğitmen olup kurs verme

mermean

Decapat
Daha fazla  
Udemy'de eğitmen olup kurs vermek istiyorum ama ödeme yöntemlerinde PayPal ve piyoneer var onlar Türkiye'de kullanIlmIyor açsam kursu para kazandığımı nasıl çekebilirim bilgisi olan var mı?

Payoneer Türkiye'de kullanıma açık.

tamam teşekkür ederim peki para çekmek için hangi kart olması gerekiyor 18 yaş altı oldugum icin banka kartım yok sanal kartları kullanabilir miyim?

18 yaşına girmeden direkt hesap açamıyorsunuz zaten. Annenizin babanızın adına açın.

Kart olarak ne kullanabilirim sanal kart veya PTT kartı iş görür mü?

Benim bildiğim sanal kart iş görmüyor. IBAN numarası olan herhangi bir kart iş görüyor.

Şu an niyeyse hesaba girmedi. Sıfırlama maili de gelmiyor. Ondan bakamıyorum. Hesap açarak kendiniz bakabilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar

Benim bildiğim sanal kart iş görmüyor. IBAN numarası olan herhangi bir kart iş görüyor.

Şu an niyeyse hesaba girmedi. Sıfırlama maili de gelmiyor. Ondan bakamıyorum. Hesap açarak kendiniz bakabilirsiniz.

Burada gönderilen kartı kullanabilir miyim? Veya İş Bankası'nın verdiği ilk imza kartını kullansam işe yarar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…