Taha_akggg Femtopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Atıl Samancıoğlu'nun kursunu aldım ve Udemy'nin not sistemiyle not almayı düşünüyorum ama nasıl alacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Atıl Samancıoğlu'nun kursunu aldım ve Udemy'nin not sistemiyle not almayı düşünüyorum ama nasıl alacağım bilmiyorum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.914 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Eylül 2023 #2 Kendi not defterinize alın daha iyi olur. İlla ki Udemy diyorsanız not kısmı var. Not almak için de B tuşuna basın.
Kendi not defterinize alın daha iyi olur. İlla ki Udemy diyorsanız not kısmı var. Not almak için de B tuşuna basın.
Taha_akggg Femtopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Kendi not defterim var boş ama ona nasıl not alacağımı bilmiyorum. bonz dedi: Kendi not defterinize alın daha iyi olur. İlla ki Udemy diyorsanız not kısmı var. Not almak için de B tuşuna basın. Eki Görüntüle 1946471 Genişletmek için tıkla...
Kendi not defterim var boş ama ona nasıl not alacağımı bilmiyorum. bonz dedi: Kendi not defterinize alın daha iyi olur. İlla ki Udemy diyorsanız not kısmı var. Not almak için de B tuşuna basın. Eki Görüntüle 1946471 Genişletmek için tıkla...