tufan44 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 69 6 Aralık 2020 #1 Esenlikler Udemy'de ücretli ücretsiz kurs butonları gözükmüyor. Ayrıca yeni ücretsiz kurslarda gözükmüyor. Udemy ücretsiz kursları kaldırdı mı? Bir bilginiz var mı?
Esenlikler Udemy'de ücretli ücretsiz kurs butonları gözükmüyor. Ayrıca yeni ücretsiz kurslarda gözükmüyor. Udemy ücretsiz kursları kaldırdı mı? Bir bilginiz var mı?
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 6 Aralık 2020 #2 Hocam hala duruyor bir kaldırma olayı olmadı.
tufan44 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 69 6 Aralık 2020 #3 grogc dedi: Eki Görüntüle 767179 Hocam hala duruyor bir kaldırma olayı olmadı. Genişletmek için tıkla... Benimkinde bu butonlar gözükmüyor.
grogc dedi: Eki Görüntüle 767179 Hocam hala duruyor bir kaldırma olayı olmadı. Genişletmek için tıkla... Benimkinde bu butonlar gözükmüyor.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #4 Ücretsiz kurslar için de satın alma ekranına yönlendiriliyorsunuz fakat herhangi bir ücret tahsis edilmiyor.
Ücretsiz kurslar için de satın alma ekranına yönlendiriliyorsunuz fakat herhangi bir ücret tahsis edilmiyor.
tufan44 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 69 6 Aralık 2020 #5 huseyinkadioglu dedi: Ücretsiz kurslar için de satın alma ekranına yönlendiriliyorsunuz fakat herhangi bir ücret tahsis edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olduğunu nasıl anlayacağım hepsinde ücret yazıyor benimkinde.
huseyinkadioglu dedi: Ücretsiz kurslar için de satın alma ekranına yönlendiriliyorsunuz fakat herhangi bir ücret tahsis edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olduğunu nasıl anlayacağım hepsinde ücret yazıyor benimkinde.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #6 tufan44 dedi: Ücretsiz olduğunu nasıl anlayacağım hepsinde ücret yazıyor benimkinde. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz filtresine basıp ücretsiz kursları gör, fiyat yazıyorsa zaten ücretlidir kurslar.
tufan44 dedi: Ücretsiz olduğunu nasıl anlayacağım hepsinde ücret yazıyor benimkinde. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz filtresine basıp ücretsiz kursları gör, fiyat yazıyorsa zaten ücretlidir kurslar.
tufan44 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 69 6 Aralık 2020 #7 huseyinkadioglu dedi: Ücretsiz filtresine basıp ücretsiz kursları gör, fiyat yazıyorsa zaten ücretlidir kurslar. Genişletmek için tıkla... Zaten ücretsiz diye bir filtreleme çıkmıyor
huseyinkadioglu dedi: Ücretsiz filtresine basıp ücretsiz kursları gör, fiyat yazıyorsa zaten ücretlidir kurslar. Genişletmek için tıkla... Zaten ücretsiz diye bir filtreleme çıkmıyor
Baldi Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2021 #8 Sanıyorum kalkmış hiç bulamadım. Ve yine sanıyorum ki normal ders paylaşan kişilerin verdiği ücretsiz kuponlarıyla ücretsiz kurs alabiliyoruz. Bu kuponları takip etmek bulmak gerek.
Sanıyorum kalkmış hiç bulamadım. Ve yine sanıyorum ki normal ders paylaşan kişilerin verdiği ücretsiz kuponlarıyla ücretsiz kurs alabiliyoruz. Bu kuponları takip etmek bulmak gerek.