Udemy'den eğitim alırken dikkatli olun

eaSSERZ

Hectopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar, dün akşam Udemy platformundan X eğitimini satın aldım ve platformu incelemek istedim. Eğitim beklentilerimi karşılamayınca iade talebinde bulundum. Ancak, ödeme geçmişinden iade işlemi yapmak istediğimde "iade politikasını ihlal ettiniz" şeklinde bir uyarı ile karşılaştım. (herhangi bir ihlalde bulunmadım) Bu durum, kullanıcıların mağduriyetine yol açmaktadır. Bu tecrübemden yola çıkarak, benzer durumlarla karşılaşmamak adına dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 20 kurs aldım hiç iade sorunu yaşamadım siz kursun belli bir kısmından fazlasını izlemişsiniz sanırım iade edilemiyor öyle olunca. Ya da kursu satan kişi iade edilemez yapmış kursu böylrie seçenekleri var.

En az 20 kurs aldım hiç iade sorunu yaşamadım siz kursun belli bir kısmından fazlasını izlemişsiniz sanırım iade edilemiyor öyle olunca. Ya da kursu satan kişi iade edilemez yapmış kursu böylrie seçenekleri var.
Bence izlememiş gibi duruyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250710_110124_Firefox Nightly.jpg
    Screenshot_20250710_110124_Firefox Nightly.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu durum kısa kurslarda olabilir. Mesela kurs 3 saattir, siz 2 saatini izlemişsinizdir. Böyle olunca belirli süre izleme kriteri yüzünden iade edilemeyebilir. Diğer arkadaşın dediği gibi defalarca kurs iadesi yaptım hiç sorun yaşamadım.

Ilginç bir durum. Mail atın destek için yardımcı olurlar mutlaka.

Bu durum kısa kurslarda olabilir. Mesela kurs 3 saattir, siz 2 saatini izlemişsinizdir. Böyle olunca belirli süre izleme kriteri yüzünden iade edilemeyebilir. Diğer arkadaşın dediği gibi defalarca kurs iadesi yaptım hiç sorun yaşamadım.

Ilginç bir durum. Mail atın destek için yardımcı olurlar mutlaka.
Maille dün gece iletişime geçtim aldıktan yarım saat sonra onlarda sorunlarını ele alıp yardımcı olmuyorlar belirtiyorum herhangi ihlal yapmadım izlemedim bile diyorum bana hala politikalarımız böyle o bu falan diyorlar bende iğrendim artık.

Hocam o halde dediğim gibi kursu satan kişi iade edilemez yapmış kursu. Alırken görünüyor mu bu bilgi ben de hiç görmedim ama iade edilemez yapabildiklerini biliyorum onlardan birine denk gelmişsiniz yapabileceğiniz bir şey yok sanıyorum ki.

Hocam o halde dediğim gibi kursu satan kişi iade edilemez yapmış kursu. Alırken görünüyor mu bu bilgi ben de hiç görmedim ama iade edilemez yapabildiklerini biliyorum onlardan birine denk gelmişsiniz yapabileceğiniz bir şey yok sanıyorum ki.
Dediğiniz gibi bir durum yok bu iade politikası her şirkette bulunan varsayılan bir politika 30 gün içerisinde iade etmek zorunda kendi sayfalarında bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı