C can22 Hectopat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 100 20 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar şu anda Udemy'de eğitimler indirim de ve ben şu an da bir tane eğitim alsam. Gelecek yaza eğitimlere başlasam olur mu? 1 gün bakıp 5-6 gün sonra tekrar baksam.
Arkadaşlar şu anda Udemy'de eğitimler indirim de ve ben şu an da bir tane eğitim alsam. Gelecek yaza eğitimlere başlasam olur mu? 1 gün bakıp 5-6 gün sonra tekrar baksam.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 20 Ağustos 2019 #2 Aldığınız kurslar ömür boyu erişime sahip, istediğiniz zaman girip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz.
Aldığınız kurslar ömür boyu erişime sahip, istediğiniz zaman girip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz.
C can22 Hectopat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 100 20 Ağustos 2019 #3 ApRa dedi: Aldığınız kurslar ömür boyu erişime sahip, istediğiniz zaman girip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Etik Hacker Olma Kursu bu mu alınmalı yoksa Sıfırdan İleri Düzey Etik Hacker Kursu (Uygulamalı) bu mu? Not:Yeni başlayan biri için.
ApRa dedi: Aldığınız kurslar ömür boyu erişime sahip, istediğiniz zaman girip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki sizce Etik Hacker Olma Kursu bu mu alınmalı yoksa Sıfırdan İleri Düzey Etik Hacker Kursu (Uygulamalı) bu mu? Not:Yeni başlayan biri için.