Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Eylül 2021 #1 Hangi İngilizce kursu? Aslında amacım: Ielts sertifikasını sahip olmak. Not: Udemy üzerinde olan kurslara dolaylı yollardan sahibim. Sıfırdan Uzmanlığa İngilizce Kampı | 75 saat+ İngilizce! Mekanın en iddialı, kapsamlı ve interaktif İngilizce eğitim seti! İngilizce'yi bu eğitimle seveceksiniz. www.udemy.com Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti Platform üzerindeki ''En Sistemli'' İngilizce Kursu ile ''Özel ders alır gibi'' İngilizce öğrenin, anlayın ve konuşun! www.udemy.com Yüz yüze olarak ise internet sitesini bırakıyorum. Dialogue Dil Okulları – İngilizce ve Almanca Dil Okulları www.dialogue.com.tr
Hangi İngilizce kursu? Aslında amacım: Ielts sertifikasını sahip olmak. Not: Udemy üzerinde olan kurslara dolaylı yollardan sahibim. Sıfırdan Uzmanlığa İngilizce Kampı | 75 saat+ İngilizce! Mekanın en iddialı, kapsamlı ve interaktif İngilizce eğitim seti! İngilizce'yi bu eğitimle seveceksiniz. www.udemy.com Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti Platform üzerindeki ''En Sistemli'' İngilizce Kursu ile ''Özel ders alır gibi'' İngilizce öğrenin, anlayın ve konuşun! www.udemy.com Yüz yüze olarak ise internet sitesini bırakıyorum. Dialogue Dil Okulları – İngilizce ve Almanca Dil Okulları www.dialogue.com.tr
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #2 Yüzyüze. İmkanınız varsa kesinlikle yüzyüze.