Yekane Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #11 Hagu dedi: Bilgisayarim garantide daha inceleme firsatim olmadi bilgisayar yokken çok da baslamak istemiyorum açıkçası. Ne zaman plansiz bir şeye baslasam yarida kesiyorum ve bilgiler havada kalıyorinceledikten sonra unutmaz isem goruslerimi yazarim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam halen ürün sizdeyse bana verebilrimisiniz sadece ingilizce öğrenmeliyim..
Hagu dedi: Bilgisayarim garantide daha inceleme firsatim olmadi bilgisayar yokken çok da baslamak istemiyorum açıkçası. Ne zaman plansiz bir şeye baslasam yarida kesiyorum ve bilgiler havada kalıyorinceledikten sonra unutmaz isem goruslerimi yazarim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam halen ürün sizdeyse bana verebilrimisiniz sadece ingilizce öğrenmeliyim..
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 18 Temmuz 2024 #12 Yekane dedi: Hocam halen ürün sizdeyse bana verebiliri misiniz sadece İngilizce öğrenmeliyim. Genişletmek için tıkla... YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm.
Yekane dedi: Hocam halen ürün sizdeyse bana verebiliri misiniz sadece İngilizce öğrenmeliyim. Genişletmek için tıkla... YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm.
5 515080 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 619 Çözümler 4 18 Temmuz 2024 #13 Hagu dedi: YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Seviyen ne şu an?
Hagu dedi: YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Seviyen ne şu an?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 18 Temmuz 2024 #14 515080 dedi: Seviyen ne şu an? Genişletmek için tıkla... Daha başlamadım A0.
Yekane Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #15 Hagu dedi: YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Peki..
Hagu dedi: YouTube uzerinde oldukca fazla video mevcut. Konulari belirleyip bastan calisarak pratikle ilerlemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Peki..
5 515080 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 619 Çözümler 4 18 Temmuz 2024 #16 Hagu dedi: Daha başlamadım A0. Genişletmek için tıkla... Maşallah hocam tam bir istikrar abidesisiniz.(!)
Hagu dedi: Daha başlamadım A0. Genişletmek için tıkla... Maşallah hocam tam bir istikrar abidesisiniz.(!)