Udemy'den kurs almaya değer mi?

Bir kursu satın almak bedava olmasından birazcık daha fazla motivasyon sağlayabilir. En azından insanlarda gördüğüm etki bu yönde. Udemy'den alınca dinliyorlar ama YouTube vs. 'de aynı içerik varsa buna tenezzül bile etmiyorlar.

*Motivasyonun yanında istek olmalı ki yeterince verimli olabilsin...

Gerekli ozeni gosterirsen ogrenirsin. Ben yillardir Udemy'i kullanıyorum ve isimin yazilim olmasina ragmen Udemy yillardir kariyerimde ilerlerken buyuk yardimci oldu. Hala da olmaya devam ediyor. Kesinlikle deger, ama senin calismana da bagli.

Gerekli ozeni gosterirsen ogrenirsin. Ben yillardir Udemy'i kullanıyorum ve isimin yazilim olmasina ragmen Udemy yillardir kariyerimde ilerlerken buyuk yardimci oldu. Hala da olmaya devam ediyor. Kesinlikle deger, ama senin calismana da bagli.

Ben GNU/Linux ile ilgili kurs almak istiyorum. O değer mi? Bir de programlama ve Almanca kursu iyi mi?

Youtube kıyasla kurslar genel olarak daha ayrıntılı ve düzenlidir. Çünkü youtube için bu kadar emek harcamaz insanlar. Kursları yayınlayan kişiler de endustride çalışmış kişiler oluyor genelde. Ek olarak böyle bir artısı da var. Örneğin Youtube sana bunu böyle yap der. Bunun neden böyle yapılması gerektiğine girmez. Güven bana kurslarla tanışamadan önce gereksiz bulurdum ama şimdi youtube pek umrumda değil açıkçası.

Ben GNU/Linux ile ilgili kurs almak istiyorum. O değer mi? Bir de programlama ve Almanca kursu iyi mi?
iyiligini bilemeyiz. binlerce ayni konuda kurs var. Fragmanlarini izle ve iceriklerini oku, kafana yatani al. asil nokta senin burada ne kadar emek harcadigin. Alacagin kursun kategorisinin onemi yok, her biri bir sey ogretecektir sana eger sen emek verirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…